עבור לתוכן

עוד NEC לרשימה והמלצה...

Featured Replies

פורסם

לצערי אני מוסיף נק 3550A לרשימת הכוננים התקולים, שלי פשוט לא מוכן לצרוב CD רגילים וגם ב-DVD עושה בעייה כל כ-15 דיסקים לצערי.

זה מוזר כי בלי עין הרע יש לי בבית נק 3500 שעובד כמו תותח שקט ומעולה.

קיצר הייתי שמח מאד להמלצה על כונן נק אחר (זה מה שאני יכול הלחליף אליו) שכן מרוב מספרים כבר איבדתי כל פיקוס...

פורסם

ה-3550A שלי לא עושה בעיות בכלל =\

:nixweiss:

פורסם

הסטיקי של צורבי NEC הדפוקים מתייחס לכל המשפחות שלהם, אבל אני בספק אם מישהו שם התייחס לצורבים אחרים חוץ ממשפחת 35xx.

פורסם
  • מחבר

כן הבנתי שהרוב מתייחס שם ל-35XX, אבל הבנתי שיש צורב בסדרת ה-4 שהוא בעצם זהה בבסיסו ל-3550.

אשמח בכל זאת להמלצה...

פורסם

כן אבל כמות הדפקות בצורבי NEC שהם לא ממשפחת ה 35xx קטנה.

גם ל optiarc האחרונים יש תקלות, אבל זה קיים בכל חברה.

פורסם
  • מחבר
;) תודה, ובכל זאת אשמח להמצלמה על צורב מחברת נק, מה ההבדל בין סדרת ה-4 לסדרת ה-7...
פורסם

דווקא נק? אני הייתי נזהר ונותן לנקים החדשים להתבשל עוד קצת.

יש לך הרבה צורבים אחרים שעושים אותה עבודה אם לא יותר טובה (סטיקי).

פורסם
  • מחבר

אני יודע הכוונה היא במקרה ויכריחו אותי לבחור צורב נק...

פורסם

אפרופו צורבים דפוקים..

יש לי צורב נק ונעשו לי כמה בעיות בעת צריבת אימג'ים.

איך אני יודע אם תהליך הצריבה או האימג' עצמו גרמו לבעיות או שהצורב עצמו דפוק?

פורסם

אם הצורב צורב דברים אחרים טוב (כמו DATA ו\או dvd-video) אז הבעיה ב image או ביוזר (בך) ;)

פורסם

מוזר כל התופעות האלו עם נק , יש לי 4 כאלו גם מסידרה 3 וגם סידרה 4 כשההכי ישן הוא ממתי שה3500 יצא. לא ניתקלתי בבעיות, אבל זה אולי בגלל שאני לא צורב כבד (למרות שחייבים להודות שבשביל צריבה כבדה לא כדאי ללכת על החברות שמנסות לייצר את הכי זול).

בכל מיקרה לפי נתונים אלו נראה שהצורב הבא יהיה LG או משהו :)

פורסם

קח את הASUS , 1608 , או איכשלאקוראימלו , 200 וקצת שקל , שקט , עושה בובה של עבודה .

pioneer בפנים , asus בחוץ .

פורסם

שקטים הם לא :)

פורסם

מוזר כל התופעות האלו עם נק , יש לי 4 כאלו גם מסידרה 3 וגם סידרה 4 כשההכי ישן הוא ממתי שה3500 יצא. לא ניתקלתי בבעיות, אבל זה אולי בגלל שאני לא צורב כבד (למרות שחייבים להודות שבשביל צריבה כבדה לא כדאי ללכת על החברות שמנסות לייצר את הכי זול).

בכל מיקרה לפי נתונים אלו נראה שהצורב הבא יהיה LG או משהו :)

למה התכוונת?

קח את הASUS ' date=' 1608 , או איכשלאקוראימלו , 200 וקצת שקל , שקט , עושה בובה של עבודה .

pioneer בפנים , asus בחוץ .

[/quote']

אבל המלצת משפט לפני על ה-ASUS? מה הקטע?

x-dude וכל השאר, אני לא יודע למה אתם מתעקשים לא לעזור לבנאדם (או לעזור לו בדרכים עקיפות כמו להגיד לו לעשות חיפוש, לתת לו לינקים לפורומים אחרים, וסתם מין להתחמק כזה), לא עדיף לכתוב דגם של צורב ולהסביר למה דווקא לבחור אותו, במקום לללכת סחור סחור?!?

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים