עבור לתוכן

כרטיס מסך נשרף...פעם שנייה?!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

לפני כ3 חודשים בערך הפעלתי את המחשב כדי לגלות שהמסך שלי לא עובד(היה חשמל אבל לא ראו תמונה)

אחרי כמה בדיקות וחיבור לONBOARD גיליתי שכנראה הבעיה בכרטיס מסך-הכרטיס מסך היה 6600LE

לקחתי את המחשב לחנות שממנה קניתי את כל המחשב, ושם הוא אמר לי ש"הכרטיס מסך שלך שרוף לגמרי"

אמרתי טוב למה לא...זו הזדמנות טובה לממש את האחריות ולהחליף כרטיס מסך(בתוספת תשלום כמובן)

הוספתי 600 שקל וקיבלתי ממנו LEADTEK 7600GT חדש ומבריק שאותו אני מאד מאד אוהב :jump:

בכל מקרה, היום אחרי חודשיים בערך של שימוש בכרטיס מסך החדש, אני מדליק את המחשב ושוב :kopfpatsch: המסך לא עובד!!!

החלפתי מסך ועדיין לא עובד, חיברתי ל ONBOARD וכן עובד (כרגע אני משתמש במחשב) הONBOARD לא עבד לי בכלל עד שלא ניתקתי את הכרטיס מסך מהמחשב, אולי זה אמור להיות ככה?

בכל מקרה כמה שאלות ברשותכם ואודה לכם מראש על כל תשובה :nixweiss:

1) למישהו קרה כבר שנשרפו לו תוך שנה שני כרטיסי מסך?

2)האם יכול להיות שזה קשור איכשהו לספק 400W הג'נרי שיש לי במחשב (מפרט בצד)

3)האם ישנה אפשרות שהלוח אם שלי מקצר את הכרטיס מסך בזה אחר זה :pissed:

4)אם כל הרכיבים עובדים כמו שצריך והמחשב לא מצפצף ולא כלום שמפעילים אותו עם הכרטיס מסך, פשוט לא מציג תמונה--האם זה אומר שהכרטיס מסך פגום בכל זאת? לא לשכוח שזה בכל זאת 7600GT שלא קיימים בשוק לפי מה שאני יודע יותר משנה

גם הסתכלתי טוב טוב על הכרטיס מסך ולא ראיתי שום דבר שנראה שרוף או שבור וכד'...אם במקרה והוא נהרס מקצר

***יש לי אל פסק של חברת GAMATRONIC ולא הייתה שום הפסקת חשמל או קצר

אבל המסך מחובר מהחשמל למחשב ולא לוקח חשמל מהספק כוח בעצם--למישהו יש תאוריה אולי בעצם המסך איכשהו גרם לקצר???

תודה רבה רבה רבה מראש לכל העונים!!

ושתהיה לכולכם שנה מוצלחת ויום יפה :hat:

פורסם

אני ממליץ לך לשים את הכרטיס מסך בחזרה להפעיל שוב את המחשב להחזיר בביוס שיעבוד מכרטיס מסך PCIE ואז לאז לנסות לעשות CLRCMOS זה עבד לי והכרטיס מסך היה מקצר לי פעם בחודש

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה

רגע תן לי להבין לפני שאני עושה את זה..

אתה אומר להפעיל את המחשב מחדש(אני הרי לא רואה תמונה אם אני מחבר את הכרטיס מסך)

----->להכנס לביוס

----->להגדיר שיפעל על PCIE

----->לשמור את הנתונים

------>לכבות את המחשב

------>רק כאן לחבר את הכרטיס מסך(תקן אותי אם אני טועה בצעדים)

------>להפעיל את המחשב שוב עם המסך מחובר לכרטיס מסך שוב

------>ויכול להיות שזה יעבוד?!?!? :s05:

שוב תודה על התשובה אבל לא הבנתי מה זה CLRCMOS --קיצור של מה זה ואיך אני מבצע את זה? :nixweiss:

פורסם

אני חושב שהוא מתכוון להוציא את הבטריה של הלוח אם

אם כן אז תקרא בחוברת של הלוח אם, צריך להוציא את הבטריה ואולי לשנות גמפר ולהחזיר אותה

אני לא יודע אם זה יכול לעזור

פורסם

2)האם יכול להיות שזה קשור איכשהו לספק 400W הג'נרי שיש לי במחשב (מפרט בצד)

ספק ג'נרי זה אף פעם לא טוב..

אני חושב שיש מצב סביר שזה הספק, למרות שאני לא חושב שיש דרך לוודא שזה באמת נכון, חוץ מלחכות עוד כמה חודשים עם כרטיס חדש..

פורסם

בעקרון ספק ג'נרי לא שורף כרטיסים או משהו.

אולי בספק הזה יש בעיה...............

למרות שאני לא רואה סיבה לכך שהוא ישרוף דווקא את הכרטיס מסך.

אולי זו בעיה בלוח. בכל מקרה זו בעיה של החנות. יש לך אחריות- שלח להם את המחשב.

פורסם
  • מחבר

כן...תודה לאל יש לי אחריות ל3 שנים

אבל פעם קודמת שהבאתי את הכרטיס מסך השרוף לקוח לו חודש להביא לי אחד חדש!!

ועוד דבר, אני חייב! לדעת למה זה קורה

זה הרי לא ייתכן שתוך חודשיים נשרף לי הכרטיס מסך החדש ועוד בלי שום סיבה?!?

הטמפ' שלו עמדה על 42 מעלות במאמץ!!

יכול להיות שהמסך מקצר או משהו?

מה יכול לגרום ללוח אם לקצר??

אני לא ראיתי שום פגמים פיזיים על התושבת של הכרטיס מסך

וגם אם אני מחבר את הכרטיס מסך ומפעיל את המחשב-המאוורר של הכרטיס מסך עובד ומכאן אני מניח שהוא מקבל כוח, הוא לא מקרין חום ומי שיש לו LEADTEK 7600GT בטח יודע איזה רעש הכרטיס עושה ב5 שניות הראשונות שהמחשב מופעל...

לכן אני לא יודע אם הוא פגום בכלל :bash:

פורסם

תיראה

המאוורר של הכרטיס יכול לעבוד והליבה יכולה להיות שרופה... ראיתי כבר מצב כזה יכול להיות שהספק לא בסדר ואכן שורף את הכרטיסים

פורסם

לא בהרכח שנשרף, יכולה להיות תקלה בדרייברי.

כמו שאצלי קורא, פעם באיזה שבועיים שלוש אני משתגע עד שאני מצליח להפעיל מחדש אותו, שעות של שיחזורי מערכת ובסוף זה עובד

תמיד, חוץ מפעם אחת שהוא באמת נשרף לי.

פורסם
  • מחבר

\/\/\/ כן אבל הבעיה היא שאני לא יכול לחבר את הכרטיס מסך כי אז אני לא רואה תמונה!

ואם אני מחבר את המסך ל ONBOARD כאשר הכרטיס מסך מחובר למחשב עדיין אין תמונה (בהתחלה נבהלתי וחשבתי שהלוח אם נהרס בכלל)

רק אם הכרטיס מסך לא מחובר בכלל למחשב אני יכול לראות תמונה כאשר אני מחבר את המסך ל ONBOARD

האם יש איזושהי דרך לגרום לכרטיס ONBOARD שלי להיות הכרטיס הדומיננטי ואז שאני יחבר את המסך לONBOARD כאשר הכרטיס מסך מחובר למחשב, המחשב לא "יתעניין" בכלל בכרטיס מסך אלא רק בONBOARD ואז אני יוכל לראות אם יש בעיה :bash:

( לוח אם במפרט בצד)

שוב תודה רבה לכל העונים :s05:

פורסם

ניסית את מה שאמרתי לך?

לי זה עבד גם קרה לי שהפעלתי את המחשב הכל עובד יופי אבל לא רואים כלום

אתה יכול לשמוע את הקולות של XP עולה?

וCLRCMOS זה מוחק את כל הגדרות הביוס שלך וזה ג'אמפר שנמצא בכל לוח במקום שונה

אז תמצא את הג'אמפר זה רשום בהוראות ואם אתה לא מוצא אז תוצי את הבטריה לדקה לפחות וקח איזה שהוא חפץ מתכתי שיגע במגעים של הבית של הבטריה (על הלוח) כדי להוריד כל מטען חשמלי שנשאר ואז תחזיר את הבטריה

פורסם
  • מחבר

כן אני בטוח ב90% שXP עולה כרגיל...

אז אתה אומר להוציא את הסוללה מהלוח אם למשך דקה, לפרוק חשמל סטטי,להחזיר את הסוללה,לחבר את הכרטיס מסך ואת המסך אליו ולהפעיל את המחשב?

הבנתי אותך נכון??

האם אחרי איפוס הביוס יש משהו שאני יצטרך להגדיר מחדש חוץ מהשעה והתאריך בביוס?

האם צריך להסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך או שזה לא משנה?

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

בבקשה מישהו יכול לענות לי בבקשה על השאלות?

לפי מה שהבנתי אני צריך לאפס את הביוס

האם אחרי איפוס הביוס יש משהו שאני יצטרך להגדיר מחדש חוץ מהשעה והתאריך בביוס?

האם צריך להסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך או שזה לא משנה?

פורסם

1. אתה אמור להוציא את הבטריה על הלוח אם ( בעדינות ) - כמובן מנותק מהחשמל :) , ולהחזיר בעדינות .

2. לנסות להפעיל שוב פעם את המחשב - אם הפעם הוא גם כן לא עולה אז ..

3. כנראה שהספק 400 ג'ינרי שלך לא מסוגל להפעיל 76GT . לחבר שלי היה גם כן 400 ג'נרי והוא לא היה מסוגל להריץ 76GS ! ..עד שהוא קנה אחד נורמאלי ואיכותי

תקנה ספק טוב מחברה טובה ( משהו שיספק ת'סחורה במחיר שפוי ) .. כי אני חושב שלספק שלך אין מספיק כוח להפעיל את הכרטיס , בגלל זה נדמה לך שהכרטיס הלך ( אני מאוד מקווה בשבילך שהכרטיס לא הלך :) פעם 2)

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

שאלתה אים למישהוא קורה את זה אז זה קורה לי מה שאני עושה זה או לתת למחשב לנוח 5 דקות ומדליק אותו מחדש ואים זה לא עובד או אין לי סבלנות אני לוחץ ריסט "כאילו אין מחר" עד שאני לא שומע צליל חיכוך כזה והמחשב נידלק ודרך אגב מישהוא יכול להסביר לי מה קרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים