פורסם 2007 בינואר 2118 שנים א. למה הם משמשיםב.לפעמים הם מגיעים לשימוש זכרון גבוהה ל70.000 Kואים יש אפשרות לבטל מהם לתמיד.תודה
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מדובר בדפדפן internet explorerהוא לוקח די הרבה זכרון, תלוי גם באתר שאתה גולש.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר אבל קיים כבר פקודת הדפדפן EXPLORER.EXE במינהל המשימות, בנוסף יש IEXPLORE.EXEאיך
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר EXPLORER זה משהו אחר מ-IEPLORER,תהיה רגועטוב אז איך מטפלים ב- IEXPLORE.EXE שמופיע פעמים במינהל המשימות
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים כמו שאמרו אם יש לך אחד explorer ואחד iexplore אז זה תקיןאם מופיע לך פעמיים iexplore כנראה שאחד מהם הוא וירוס (לדעתי לפחות) סרוק וירוסים ורוגולות, בהצלחה.http://hwzone.co.il/guides/protect_pc/
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר כמו שאמרו אם יש לך אחד explorer ואחד iexplore אז זה תקין אם מופיע לך פעמיים iexplore כנראה שאחד מהם הוא וירוס (לדעתי לפחות) סרוק וירוסים ורוגולות, בהצלחה. http://hwzone.co.il/guides/protect_pc/ תודה.
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים אם מופיע לך פעמיים iexplore כנראה שאחד מהם הוא וירוס (לדעתי לפחות) סרוק וירוסים ורוגולות, בהצלחה.אם יש שני דפדפנים פתוחים, לא הייתי מודאג מזה. ;D
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים אם יש שני מופעים של דפדפן האינטרנט אקספלורר פתוחים, עדיין צריך להיות רק פרוסס אחד ויחיד בשם iexplore.exe , בדוק ותיווכח.
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים לא בהכרח.אם רק פתחת כמה חלונות עם "open in new window" או עם Ctrl+N אז לא יהיה יותר מ-process אחד של iexplore.exe.אם הרצת כמה פעמים את iexplore.exe (כולל לחיצה על לינק אליו) אז כן יהיו כמה processים כאלה, אחד לכל הרצה.הצעה - תסגור את כל חלונות האקספלורר, כולל כל מיני תת-חלונות שתוכנות אחרות פתחו (ממה שראיתי הן לא אמורות לפתוח process חדש, אבל לך תדע).אם עדיין נשאר iexplore.exe רץ - תוריד את Process Explorer (שזה שיפור מסיבי של ה-Task Manager). דרכו אתה יכול לראות לא רק את השם של כל תכנית שרצה אלא גם את ה-Path המלא שלה. אם יש לך שם משהו שונה מ-C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe, תתחיל לחשוד.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים בדקתי ואכן כך (לפני כן באמת עשיתי רק CTRL+N... לא חשבתי שיש הבדל, טעות שלי) אם כך פותח הת'רד, קח לתשומת לבך... אם יש לך 2 מופעים של התוכנה ובהתאם שני תהליכים ברקע, אז זה פסדר.. (אבל בכל מקרה בדוק רוגלות ווירוסים, זה לא מזיק... לך תדע מה תמצא שם..) בכל מקרה, ובלי שום קשר, תודה לאל על השועל/פנדה אדומה..
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים אוי ואבוי אתה תומך טכני ואתה לא יודע את זהאצל אינטרנט אקספלורר 6, אם אתה תפתח עוד חלונות משולחן העבודה או מתפריט התחל, הוא יציג כמה iexplorer במנהל המשימות בהתאם לכמה שפתחת
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים fighter, יא אני בטוח שגם לך יש, רחמנא ליצלן, כמה חורים בהשכלה. ואולי (רק אולי) אפילו לי יש. בעצם לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.