עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

התלבטות אחרונה בין 2 מסכים

Featured Replies

פורסם

ויוסוניק vp 930 או דל Dell 2007FP

שניהם לא רחבים מבחינת איכות מה עדיף האם בדגם הלא רחב יש סיכוי לפאנל ips

נגיד ולא מה עדיף?

פורסם

אתה משווה תפוחים לתפוזים, הדל עדיף מכיוון שהוא גדול יותר ובעל רזולוציה גובהה יותר.

הוא יהיה עדיף על פני כל מסך 19" למעט איזו וגם שם נכנס השיקול של רזולוציה ואם יש לך ציוד כיול מקצועי או לא.

גם גרסת ה PVA של הדל עדיפה על פני ה VP930 בגלל הסיבות שפירטתי.

אם יש לך את התקציב לך על הדל.

פורסם

מחזק, ה DELL עדיף. גם אם יש לך תקציב של 2200 ש"ח בלבד, כדאי מאוד להוסיף לו קצת בשביל ה DELL.

פורסם
  • מחבר

אז סבבה אתם אומרים ללכת עליו אז דבר אחרון וקטנטן

האם הדל הזה יהיה טוב למשחקים? ועכשיו יש לי מסך 17 crt האם אני יעבור ל19 או 20 ההבדל בינהם יהיה מורגש או שלא שהם בערך אותו גודל?

פורסם

מסך CRT 17" מקביל בגודל למסך LCD 15-16" אז תעשה את החשבון...

פורסם
  • מחבר

כמעט 17"

אולי לא הבנת אותי נכון... התכוונתי האם בין ה-19" ל-20" ההבדל מורגש??

ותגיד איך הוא למשחקים?

פורסם

מצטער, באמת לא הבנתי אותך נכון.

יש הבדל אבל לא כזה משמעותי בגודל התצוגה. מה שכן עושה את ה-20" לעדיף זו עליה גדולה ברזולוציה (1280x1024 לעומת 1600x1200).

יש סיכוי לפנל IPS בדל -תנסה למצוא חנות שתאפשר לך לבדוק.

יש פה הרבה שיחלקו על זה, אבל תעיף מבט במה שהאתר הבא אומר - אם אתה לא מקבל IPS אז חבל על הקנייה כי הפנל PVA שלו באיכות ירודה:

Dell UltraSharp 2007WFP (panel lottery, PVA panel of poor quality). The S-IPS version belongs above the VX2025WM in the Multimedia section. Those who are willing to take the gamble and exchange until they get an S-IPS are welcome to, but because of this panel lottery it can't be recommended to the general public. The dethroning is extremely unfortunate because the S-IPS version is the flagship of 20" widescreen LCDs, second only to the NEC 20WMGX2. The PVA version doesn't even come close (it's bad even for PVA, you'd probably prefer a TN)

ומוסיף בהמשך:

Dell UltraSharp 2007FP/2007WFP - Bad gradient banding problems in earlier revisions

(לקוח מפה http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=31&threadid=1745344)

בקשר למה שהוסיפו זו בעיה שכנראה נפתרה בגרסאות האחרונות של המסך.

בכל אופן לא ראיתי משחקים על המסך הזה אבל לא אמורה להיות בעיה כלשהי.

כמו שאמרתי - יש הרבה שיגידו שאין כמעט הבדל בין הפנלים ואנשים שקנו ונפלו על PVA עדיין מאוד מרוצים.

הקטע הוא שאותם אנשים יסכימו שה-IPS יותר איכותי והיו מעדיפים לקבל אותו,

מה שמביא אותי למסקנה אישית שלי, תחליט אתה אם אתה מצטרף אליה או לא - אם אתה יכול לבדוק ולקבל בוודאות IPS - תיקח. אם לאאז פשוט לא! 2500 שקל זה הרבה כסף ואם אתה לא מקבל תמורתם את הטוב ביותר אז זה לא שווה!

פנל PVA אתה יכול לקנות גם ב-1500 (19" של סוני)...

פורסם
  • מחבר

אחי אתה לא יודע איזה מבולבל אני עכשיו...

מה שאמרת שהpva לא שווה 2500 ושיש לסוני ב1500

אז מה ההבדל בין הויוסוניק לסוני, שניהם pva .

גבר מכיוון שאני מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח אני צריך שתעזור לי להחליט כי אני קצת מבולבל

אני לא בונה על שהדל יהיה עם פאנל ips וגם אני רוצה שהמסך יהיה למשחקים אינטרנט גרפיקה סרטים ..

אגב השבוע כנראה אני ילך לפ"ת לראות אותו מה אני יבדוק ואיזה דיסקים אני יביא איתי...

בוא נגיד ראיתי אותו והוא לא משו מה האלטרנטיבה השניה שלי?

תודה לך

פורסם

זוהי האלטרנטיבה השנייה שלך - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=353109

ואנשים שראו את שני הגרסאות של הדל עם הפאנלים השונים אמרו שהם לא שמו לב להבדל ושהמסך מצוין גם ככה.

פורסם

אני קניתי DELL 2007 WFP והוא אצלי עם פאנל IPS..מסך מדהים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז הפיליפס עדיף על הדל עם ה-pva

פורסם

לדעתי הדל עדיף בכל מצב, תסלח לי אבל כל עברתי על רוב התגובות בפורם "ההוא" בחו"ל והאנשים שם פשוט בכיינים!

הביאו תמונות של שני המסכים וטוענים שיש הבדל "עצום", ראיתי את ה PVA וגם את ה IPS וההבדל זניח

עם יתרון ל IPS בזויות צפיה, שניהם סובלים מחוסר אחידות בתאורה האחורית ושניהם לא מכוילים.

אם כל כך חשוב לך פאנל IPS אתה יכול ללכת על הפילפס אבל תאלץ להיתפשר בחיבוריות וארגונומיקה (אין Pivot ושינוי גובה).

ה VP930 יהיה עדיף על הדל בעל פאנל IPS והפילפס כשמדובר בסרטים בגלל הפאנל מסוג P-MVA.

אם אתה גרפקיאי אתה חייב מסך IPS לכל שימוש אחר גירסת ה PVA תתאים בהחלט ולא צריכה להיות לך הרגשה

ששילמת 2500 ולא קיבלת את הטוב ביותר.

כך בחשבון שבינתיים רוב האנשים שקנו את הדל בארץ קיבלו מסכים עם פאנל IPS.

פורסם

את האמת בדר"כ אני מקשיב לבגירה ולדעתי הוא הכי מבין פה בפורום מסכי LCD.

הוא יודע מה שהוא אומר והוא לא יגיד סתם, אני מאמין לו שה-PVA מספיק איכותי ומתאים למרבית השימושים,

רק שלדעתי פשוט זה די באסה (וחוצפה!!) לשלם סכום מכובד שאמור במחיר שלו להביא לך את הפנל הכי איכותי, ולקבל במקומו משהו קצת פחות טוב...

אני רואה את זה כאילו אתה בא נגיד לאאודי לקנות A6, משלם מחיר מלא על A6, ובסוף דוחפים לך A4....

ואז יגידו לך אנשים שה-A4 טובה. יופי, אבל שילמת על A6!

זה מה שמרגיז אותי כי אם היו לוקחים סכום מסוים עבור PVA וסכום מסוים עבור IPS זה היה הרבה יותר הוגן לא?

פורסם
  • מחבר

Bagheerabv500 תודה לכם,

לסיכום: אני יסע לפ"ת לראות אותו אם יש ips לקחת אם אין אז הויוסוניק עדיף על הדל pva ?

פורסם

בגירה אמר שהויוסוניק עדיף על הדל עם הפנל IPS מבחינת סרטים

PVA מול PVA - שניהם די דומים. לדעתי במצב כזה (למרות ויתור על אינטש ורזולוציה) כבר כדאי לחסוך 400 שקל ולקחת את הויוסוניק

למיטב ידיעתי הוא לא נופל מהדל בכלום מבחינת איכות.

תחכה לראות גם מה בגירה אומר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.