פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אני ממליץ בכלל לא להתקין את CCC אלא רק את הדרייבר ולהתקין את ATI TRAY TOOL
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר כן יש לי דרייברים מעודכנים. אני הורדתי את זה 0.3 שזה האחרון אבל זה לא עזר. כרגע אני רק עם הדרייבר ועם ati tray... אבל אותה בעיה יש לי של תקיעות במשחקים והמסך נכבה ויש תשתושים במשחקים וסרטים לא זזים הכי הכי חלק. תראו יש לי תלוח אם של giga.. 945p-s3 וזכרונות של wo... וראיתי כאן בפורום תמיכה תכנית שיש בעיות בשילוב של הלוח אם הזה והזכרונות האלה שעושות תקיעות במחשב.ורק עם עידכון הביוס של הלוח אם זה מסתדר אז יכול להיות שהבעיה בדבר הזה.אבללללללללללללללללללללללל האם מה שיש לי תשתושים במשחקים האם זה יכול להיות מאותה בעיה של הלוח אם והזכרונות?או שזה בכלל לא קשור.[אני יגיד לכם שהייתי בחנות ושמו לי אותו כרטיס והיית אותה בעיה אז כניראה זה לא בעיה בכרטיס ] מחר אני לוקח תמחשב שוב לחנות.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים בבקשה:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5&displaylang=he
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר ערכתי תהודעה לפני תראה אחי. אבל גם הורדתי את מה שהבאת וזה נותן לי שגיאה מתי שאני מתקין [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים ההודעה אומרת שחסר לך זיכרון או שחסר לך מקום על ההרדיסק, זכרון אני לא חושב שחסר לך כי ראיתי את המפרט בחתימה שלך, לגבי ההארדיסק יכול להיות שכונן C אצלך מפוצץ? כי הקבצים האלה בד"כ מועתקים לשם
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר לא הוא לא מפוצץ. יש לי רק כונן c והוא על 125 . אני ישלח את מה שמותקן לי במחשב תגיד אם זה טוב[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.