פורסם 2007 בינואר 2018 שנים ביינתים אני משתמש בניקוי הרג'יסטי של CCLEANER אבל אני לא ממש בטוח שהוא טוב ושמעתי רבות על Registry MechanicוTUNEUP 2007 ואני לא יודע במי לבחור, שמעתי שהתוכנות האלה לפעמים הורסות ומזיקות למחשב בננגיעה בקבצי רג'יסטי.אז האם אפשר ליצור גיבוי לפני הניקוי רג'יסטי?ואם תיווצר תקלה בעקבות הניקוי הגיבוי בטוח יעזור ויחזיר את המחשב למצב הקודם?תודה מראש למי שיענה!
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר שלא ירד עמוד מצטער על הדאבל אם זה ירד עמוד גם ככה אני אצטרך לפתוח נושא חדש
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אני ממליץ על CCLEANER , תוכנה מצוינת , אתה יכול לגבות (כמו כל תוכנה אחרת)...
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר השאלה שלי היא עם CCLEANER ברמה של שתי התוכנות האחרות שציינתי?(מבחינת טיפול ברגיסטרי)
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים מחבר תודה על ההמלצה אבל אני שוב חוזר,מישהו התנסה בתוכנות שציינתי ויכול לתת עליהם דעה?
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים לניקוי רג'יסטרי אין על CCLENAER. בקשר לזה שיש תוכנות שהורסות אתה יכול לא לדאוג כי שלושת אלא לא הורסות. Registry Mechanic לא אהבתי כל כך אבל TUNEUP היא תוכנה מעולה בכל מה שיש בתוכה וכדי מעוד להתקין אותה כי יש בה המון דברים חוץ מניקוי רג'יסטרי
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים REG ORGANIZER!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: תבטח בי, תשבתמש בה! היא גם נותנת לך מלא אפשרויות + TWEAKING...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.