עבור לתוכן

לא מצליח למחוק DVD-RW

Featured Replies

פורסם

יש לי צורב lg GSA H10N ואני לא מצלויח למחוק איתו DVD-RW וגם לא CD-RW , בצורב הרגיל שלי הצלחתי למחוק דיסקים אבל עכשיו אני לא מצליח.

מה עושים ?

ד"א , עשיתי גם עדכון קושחה ולא עזר....

פורסם

נסה למחוק עם cdspeed, איזו הודעת שגיאה אתה מקבל?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי למחוק עם התוכנה של הנרו (erase DVD ) ואז הכפתור erase לא זמין- אי אפשר ללחוץ עליו...

פורסם

האם התקנת במחשב תוכנות שיוצרות כונן DVD וירטואלי (כגון POWERISO, Alcohol 120%, Daemon Tools וכדומה)? במידה שכן - תסיר את כולן ותאתחל מחדש את המחשב. זה עשוי לתקן את הבעיה.

פורסם

נסה למחוק עם cdspeed

פורסם
  • מחבר

האם התקנת במחשב תוכנות שיוצרות כונן DVD וירטואלי (כגון POWERISO, Alcohol 120%, Daemon Tools וכדומה)? במידה שכן - תסיר את כולן ותאתחל מחדש את המחשב. זה עשוי לתקן את הבעיה.

אכן, יש לי אלכוהול 120% , אבל כל פעם שאני ארצה למחוק משהו אז אני צריך לבטל את הכונן הוירטואלי ?

פורסם

הייתה לי בעיה דומה עם צורב חדש לחלוטין ופתאום לא יכולתי למחוק בכלל. הייתי בטוח שמשהו לא בסדר ברמת התוכנה ולא דווקא חומרה. ההיגיון שלי היה שאם התוכנות שמדמות כונן DVD וירטואלי גורמות לשינויים ב-InCD, וכנראה שלאחר תקופת ההתנסות הן נועלות את אפשרות ההעתקה מכונן פיזי באמצעות אולי שינוי כלשהו ב-InCd. החלטתי שאנסה ואסיר כל תוכנה להדמייה ואאתחל מחדש את המחשב וזה פתר את הבעיה.

יש עוד אנשים שהתנסו בכך:

http://forums.torrentspy.com/archive/index.php?t-32780.html

אני מציע שתנסה לבדוק אם זה עוזר - תסיר לחלוטין את אלכוהול תאתחל מחדש המחשב. אם הבעיה נפתרה, ותרצה להתקין מחדש אלכוהול תזכור לאחר ההתקנה וקודם לשימוש בצורב, לנטרל את הכונן המדומה דרך הממשק של אלכוהול (את אופציית הביטול תצטרך לחקור בעצמך או לשאול אחרים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים