עבור לתוכן

שאלה על כרטיס רשת...

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס רשת אבל רק עם חיבור אחד...כלומר רק כבל אחד אפשר לחבר אליו..ויש את הכרטיס רשת המובנה בלוח אם....ואני רוצה שלתף את שני המחשבים באמצעות הכרטיס...אז אני יגיד מה אני חושב שצריך לעשות ותגידו לי אם נכון ואם לא נכון תגידו לי בבקשה אם אתם יכולים מה לעשות...

הסבר שלי: אני לוקח את הכבל רשת מחבר אותו אל החיבור המובנה בלוח אם ואז לוקח כבל רשת אחר ומחבר אותו אל הכרטיס רשת במותקן בPCI ואז יש לי אינטרנט בשני המחשבים?...\\

נכון או לא? :nixweiss:

פורסם

אתה לא מובן כל כך...

בכל מקרה - ניתן לחבר שני מחשבים בכבל רשת וליצור חיבור רשת ביניהם. במידה ומחשב אחד מתחבר לאינטרנט ניתן לשתף את החיבור למחשב שמחובר אליו כך שגם הוא יוכל לגלוש.

זה דורש בעצם שני כרטיסי רשת (שלא הבנתי אם יש לך או לא) אחד שמחובר למודם ואחד שמחובר למחשב השני.

*חוץ מזה - זה נורמלי שלכרטיס הרשת שלך יש רק חיבור אחד לכבל.

פורסם
  • מחבר

אתה לא מובן כל כך...

בכל מקרה - ניתן לחבר שני מחשבים בכבל רשת וליצור חיבור רשת ביניהם. במידה ומחשב אחד מתחבר לאינטרנט ניתן לשתף את החיבור למחשב שמחובר אליו כך שגם הוא יוכל לגלוש.

זה דורש בעצם שני כרטיסי רשת (שלא הבנתי אם יש לך או לא) אחד שמחובר למודם ואחד שמחובר למחשב השני.

*חוץ מזה - זה נורמלי שלכרטיס הרשת שלך יש רק חיבור אחד לכבל.

מיצטער...אני יישתדל ליהיות יותר מובן....אז אם יש לי חיבור בלוח אם לרשת אני יכול להשים רק את הכרטיס רשת האחד הזה...מהמחשב שמחובר לאינטרנט ואז לחבר אל החיבור המובנה בלוח אם במחשב השני? זהו?

פורסם

עדיין לא הבנתי שום דבר.

יש לך מודם USB או רשת?

במקרה וזה מודם רשת במחשב הראשי אתה צריך שני כ.רשת

במחשב השני אתה צריך אחד.

כ.רשת אחד מתחבר למודם והכ.רשת השני מתחבר למחשב השני עם כבל רשת מוצלב, לא רגיל.

ואז בעצם אפשר לשתף את האינטרנט.

אם יש לך מודם USB אז אתה צריך רק כ.רשת אחד בשני המחשבים.

הכ.רשת במחשב הראשי מתחבר למחשב השני עם כבל רשת מוצלב, לא רגיל.

ואז בעצם אפשר לשתף את האינטרנט.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :hi:..אבל שניה תקרא בבקשה אם אתה יכול כדי שתראה אם אני עושה נכון.

זה בדיוק ההסבר שהייתי צריך...המחשב הראשי מחובר בUSB..יש לו כרטיס רשת מובנה בלוח...עכשיו אני מחבר את הכבל המוצלב לכרטיס המובנה ואת הקצה השני אל הכרטיס המובנה במחשב השני או שחייבים כרטיסים חיצוניים ולא מובנים בלוח? כלומר כרטיסי PCI

פורסם

לא חייבים PCI, ככה זה בסדר גמור, ויש לך בסטיקי מדריך להגדיר ICS (שיתוף אינטרנט) בתצורה הזו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים