עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב תקציב 4000 שקל

Featured Replies

פורסם

טוב הרבה זמן לא התעסקתי ממש עם חומרה ואני רוצה לקנות מחשב ואין לי מושג מה טוב ומה לא..

בקיצור השימוש של המחשב הזה הוא לעריכת סאונד וקול באולפן וגם כמובן למשחקים כבדים (כל המשחקים החדשים ושהולכים לצאת)

מה שחשוב לי זה מעבד חזק (קור2דו), לפחות 1 ג'יגה זיכרון (אם אפשר לדחוף יותר במחיר זה סבבה) הארד דיסק 160 ג'יגה.. כרטיס מסך כמו שאמרתי טוב שיריץ את כל המשחקים על רמה גבוהה אבל לא צריך להשתגע ולוח אם חזק וכמובן מסך 19 או 17 תלוי בתקציב.. התקציב הוא 4000 שקל קיבלתי הצעה אחת תגידו לי מה אתם חושבים:

Core2Duo-E6300 1.8 INTEL

946 INTEL ?לוח אם

667mhz DDR 2 1G

SATA II 160GB

PROVIEW 19 LCD

GEFORCE 7300GT 256 PCI

LG DVD BURNER x18

עכבר אופטי ומקלדת מולטימדיה. כל השאר מובנה בלוח, מה אתם אומרים הכרטיס מסך מספיק חזק?

פורסם

מסך נוראי, קח אחר (יש לי מסך של PROVIEW ואני סובל).

ועדיף לך גם לוח אחר.

פורסם

מפרט גרוע וגם שם את התקציב בכותרת לפני שינעלו

פורסם

תרשום תקציב בכותרת שככה נוכל לבנות לך ולהעביר ביקורת

וגם שהתרד לא יינעל אז שים מהר

פורסם
  • מחבר

קודם כל, אם אתה עורך סאונד וקול באולפן תצתרך כרטיס קול לא של קריאטיב אלה כרטיס קול מקצועי, שזה אני לא רואה בכלל במפרט שלך... כאליו אתה רק משחק באולפן? זה בכלל לא מחשב לעריכות סאונד, מכיוון שתוכנות של עריכת סאונג דורשות גם כמות זיכרון גדולה, הארד דיסק מאוד גדל מכיוון שהשירים והקטעים שם שוקלים המון לפני דחיסה ועיבוד.

שניתץ הכרטיס מסך הזה חלש.... אפילו מאוד... ולא הוא לא יריץ לך את המשחקים החדשים על איכות גבוה, הוא רק ירים לך אותם ותוכל לשחק בהם על איכות הכי נמוכה טיפה בינונית וזהו...

אז לא הבנתי אולפן, סאונד, לא רואה פהכרטיס קול בכלל.... הארד דיסק קטן... תקציב למחשב אולפן בכלל נמוך... לפני 3 שנים, היה לבן דוד שלי חבר שהיה לו אולפן בבית, המחשב הזה היה לו גי'גה וחצי של זיכרון. 2 הארד דיסקים.

והמחשב הזה לא היה מחובר בכלל לאינטרנט !!! ולא היה בו שום משחק !!! וכרטסי קול מקצועי. ותוכנות של עריכת סאונד וקול וכל זה דרשו כמות זיכרון ענקית ותחשבו לפני 3 שנים ג'יגה וחצי ראם... זה היה כמו 8 ג'יגה היום.

לא מבין אותך בכלל. אתה בטח תסם משחק באולפן הזה .... חובבני מאוד

כי מן הסתם הכרטיס קול כבר קיים ואני לא מחפש לקנות עוד כרטיס קול :)

אין לי צורך לסתום את המחשב הזה רק לצרכי האולפן שהוא מקצועי ברמה בינונית...

160 ג'יגה מתאימים לצרכים שלי אני צורב פרויקטים על דיסקים וגם אין לי כל כך הרבה פרויקטים ברמה מטורפת אותו דבר עם הזיכרון. כרגע 1GB מספיקים לי בהמשך אולי אני יוסיף לא צריך להשתגע כמו מטורף על ההתחלה..

הבנתי שהכרטיס מסך הזה לא ברמה מקצועית אז הנה אני ישאל מחדש..

אני מחפש מפרט למחשב קור2דו ללא כרטיס מסך

מסך 19/17 דק אינץ' תלוי בתקציב

זיכרון GB 1 עד 2 GB תלוי בתקציב

לוח אם חזק

הארד דיסק 160 עד 200 תלוי בתקציב

צורב DVD טוב

וזהו.. אפשר קצת לחרוג מהתקציב תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים