פורסם 2007 בינואר 2018 שנים האם אינ צריך להתקין את כל הפאצ'ים שיצאו ( 1.08,1.09,1.1,1.2) או שמספיק רק להתקין את האחרון 1.12?ובשביל שאינ אוכל לשחק בשלושת סופי המשחק איפה אני צריך להתחיל לשמור בשביל לא לשחק את הכל מהתחלה?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים תמיד תשמור כי אם תמות ואין לך שמירה ... אז חבל .. ואתה יכול להתקין רק את הפאטצ' האחרון וזה יתקן את כל הבעיות ...
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מחבר את הלא הבנת אותי, לשמור אני תמיד שומר.אבל מתי אני צריך לשמור מבלי לשכתב את המירה בשביל לשחק מאותו מקום בשביל לסיים את המשחק עם סוף אחר?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים בערך בהתחלת המשחק ? אם אתה מצטרף אל האורקים , אם הורס אותם .. זו החלטה שלך זה היופי במשחק הזה ...
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מחבר ומה עם שני הסופים הנותרים ? מתי אני בוחר אם להיות עם החשישנס או האנשים?
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים ^^^למה אתה סתם אומר??אחרי שאתה מסיים את המשחק עם צד כלשהו הוא נגמר....(אני לא אגלה איך...אבל אומרים מה קורה בעתיד...)אתה כבר תראה בשלב כלשהו אתה תצטרך ךקחת כמה החלטות גורליות...כל צד יגיד לך לעשות משהו הפוך מהצד השני(המנהיגים הראשיים של הצדדים,לא סתם אנשים פשוטים...),תשמור לפני שאתה עושה משהו לצד כלשהו ואחרי שאתה מסיים עם צד כלשהו תחזור לשמירה הזאת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.