פורסם 2007 בינואר 1918 שנים כשקנית את המחשב החלטתי שיום יבוא והוא יהיה חלש וזהו תהיה הזדמנות יפה ללמוד קצת על OC אז כבר קניתי מערכת יעודית למטרה LANPARTY UT nF4 Ultra-D amd 3200 אם קירור FREEZER 64 PRO Crucial Ballistix ddr 4000 2X512 leadtek 7600 GT בכל מקרה קראתי קצת מדרכים באינטרנט והחלטתי שהגיע הזמן לנסות בתחלה העלתי מיד את הFSB ל220 ובדקתי ואת הזכרונות השארתי על מה שרשום בCPUZ 2-3-3-8 עבור 200 בדקתי בS&M הכל עבד ואז המשכתי עד באס 240 בלי שום שנוי העלתי ל250 ואז הS&M הראה שהמעבד קרס העלתי לו מתח ל1.45 והוא עבר ואז הS&M המשיך לבדיקה של הזכרונות בתחלה הוא קרס ואז שינתי את התיזמונים למה שרשום בCPUZ עבור 250 2.5-4-4-10 ועדיין לא עבד בכל המשכתי לשחק אם התיזמונים עד שכבר העלתי יותר מדיי והוא לא נדלק אז היה צריך לאפס את הביוס ניסתי גם לשחק אם המתח כתוב באתר שלהם מ2.8 עד 3.2 נדמה לי בקיצור שום דבר לא עזר תמיד הS&M נופל בזכרונות בכל מקרה אני לא מבין מה הולך פה זה אמור להיות התדר הטבעי של הזכרונות האלה והם לא עובדים בו יכול להיות שאני עושה משהו לא בסדר ואני לא מבין? וגם אם אפשר לקבל קצת הסבר על איך לשחק אם התזמונים כי ממש לא הבנתי מה צריך לשנות ומתי ובמדריכים באתר זה לא כל כך מובן בכל מקרה הנה תמונה מCPUZ
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מחבר כן קראתי אותו אבל אין שם כל כך פרוט לגבי התיזמוניםאני ישמח אם תסביר לי קצת איך לשחק איתם כי ככה סתם יש מלא אפשרויות ואין לי מוסג מה לעלות ומתיבכל מקרה אם אתה מתכוון למחלק אז השארתי אותו על 1/1כי זה אמור להיות התדר של הזכרוןהחלטתי שאני לא מוריד את המחלק לפני ה250 כי זה מה שהזכרון צריך לספקהבנתי שאלה אמורים להיות זכרונות טובים ואנשים עברו איתם את 270 בלי הרבה בעיות
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מחבר הנה המפרט שלהם אבל לא כתוב פה איזה צ'יפיםhttp://www.crucial.com/ballistix/store/PartSpecs.asp?imodule=BL2KIT6464Z505&cat=חפשתי קצת בגוגל ונדמה לי שאלו צ'יפים מסוג Micron 5B אבל אני לא סגור על זה
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מחבר הורתי ל4 בבאס של 250ושם הזכרון נתקע ב S&N כשהוא על התזמונים ומתח המוצהרים
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר טוב הנה עדכון בנושא ניסתי כמעת כל אפשרותובסופו של דבר החלטתי לבדוק כל זכרון בנפרדבקיצור לבד כל זכרון הגיע לאזור 270 על תיזמונים 3-4-4-8אז ראיתי שהבעיה היא לא בזכרונות עצמם כנראה אז החלטתי להעביר את שני הזכרונותלשני הסלוטים הכתומים במקום לצהובים משום מה מה זה עזר ועכשיו הם עובדים יציב על 270 בתיזמונים 3-3-3-7אז עכשיו יש לי עוד כמה שאלותקודם אם למשהוא יש מוסג למה זה לא עבד בהתחלה אני ישמח לדעת?ועכשיו בקשר לOC באיזה מתח זה כבר מתחיל להיות מסוכן למעבד הזה ?ולגבי הלוחלכמה באס אפשר להגיע בלי ממש לסכן את הלוח?ומתי אני צריך להתעסק אם המתחים של הצ'יפסט וHTT?ושוב לגבי הזכרונותאיך אני יכול להתקדם אם הזכרות ואם אפשר להוסיף להם עוד מתח?(כרגע הם 2.8V)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.