פורסם 2007 בינואר 1918 שנים כבר הרבה זמן לא שיחקתי במשהו ואין לי כוח לקנות....אז אולי יש מודים טובים ששווים את הזמן? לא משנה לי SP או MP...כרגע יש לי -GARRY'S MODPVK2source forts
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים יש עוד מוד טוב שהוא full conversion.http://www.insectsinfestation.com/download.phpמזכיר קצת את natural selection.ד"א עוד מעט יוצא patch ל pvk2 שיתקן הרבה דברים. (הכי קריטי זה ה FPS)
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר על מה זה ??? לא הבנתי כלום מהלינק שהבאת ליכדאי לי לנסות את DIGITAL PAINTBALL?המלצה למוד מעולה - source forts.....אני כבר חצי שנה מנסה להסביר פה לגולשים שזה מוד מעולה....אף אחד אפילו לא ניסה אותו.....
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים חחח דן אני חשבתי שאתה כבר רוצה להמליץ.. ושיחקתי אצלך source forts וזה חמוד לפי דעתי גם אני רוצה המלצות למודים
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים על מה זה ??? לא הבנתי כלום מהלינק שהבאת לי כדאי לי לנסות את DIGITAL PAINTBALL? המלצה למוד מעולה - source forts.....אני כבר חצי שנה מנסה להסביר פה לגולשים שזה מוד מעולה....אף אחד אפילו לא ניסה אותו..... פעם ראשונה שאני רואה אותך ממליץ על המוד, אתה יכול להביא קצת מידע (אתר רשמי, מה זה בדיוק וכו...). וישד לי המלצה משלי, גם כן full conversion וממש שונה מהעולם של HL2. המשחק נקרא Eclipse (אני בטוח שחלקכם שיחקתם בו), משחק פנטזיה שמבוסס על מנוע ה-Source. אפשר למצוא פרטים נוספים וקישור להורדה כאן.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מחבר פעם ראשונה שאני רואה אותך ממליץ על המוד, אתה יכול להביא קצת מידע (אתר רשמי, מה זה בדיוק וכו...).כשיהיה לי זמן אני אפתח ת'רד למוד עם הסברים והכל...אני פשוט ממהר עכשיו יש לי פעילות פיינטבול בלונים בתנועה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.