פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אני זוכר שיש אפשרות "לתכנת" בפוטושופ כך שיוכל לבצע מספר פעולות בצורה אוטומטית על קובץ.רציתי לדעת אם באותה דרך, ישנה האפשרות להפנות את הפוטושופ למספר קבצים ולהמיר אותם מ PSD ל JPEGלהגדיר לו תיקיית מוצא שם יהיו קבצי הפוטושופ,להגדיר לו תיקיית פלט - שם ישמור את קבצי ה JPEGבצורה כזו שלא יהיה שינוי באיכות או משהו - בסה"כ איחוד כל השכבות עם הרקע ושמירה בפורמט אחר.האם זה אפשרי? אשמח לשמוע בנושא..או דרכים יצירתיות אחרות,אחד המכשולים שלי להגיע לפתרון היא כי איני יכול להשתמש בתוכנות כאלו ואחרות המורדות מהרשת. הדרכים האפשריות היחידות הן דברים מובנים בווינדוס, אופיס....ופוטושופ 7המון תודה,ערן.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר אפשר הסבר רחב יותר בנושא?אני לא מכיר כל-כך את האופציה הזו[br]פורסם בתאריך: 19.01.2007 בשעה 18:51:02אוקי, לא כל-כך עבד לי.הקלטתי מה שרציתי, ז"א פתחתי קובץ תמונה ושמרתי כ JPEGישנן כמה בעיות:או שהוא רוצה שאני אגדיר לו את איכות ה JPEG - דבר שאני לא רוצה שיקרה. שישמור על ההגדרות הנוכחיות, כל הקטע בפעולה הזו היא לחסוך לי לשמור אותם אחת אחר השנייה - וכאן אני צרך לאשר כל שמירה ושמירה...זה לא מה שחיפשתי.אשמח לקבל הסבר יותר מפורט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.