פורסם 2007 בינואר 1918 שנים היי, קניתי את הביג טייפון והרכבתי אותו בתצורת 775 על מעבד אינטל .לפניו עמד לי מאוור מקורי של אינטל שבא אורגינל עם המעבד, הרכבתי את הביג ומרחתי את המשחה- הכל לפי המדריך כמו שצריך.אבל ישנו שיפור של רק מספר מעלות!היה 45 מעלות, ועכשיו 36-41.מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?תודה
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אנשים תהיו רציניים הביג טייפון אמור להוריד ליותר...אצלי ארקטיק קולינג שעלה לי 60 שקל הוריד יותר!
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר חשבתי יותר על 35, כרגע הוא כמעט ולא שיפר.תבינו, אני לא "דורש" ממכם משהו מיוחד, חשבתי פשוט אולי תגידו נקודות שיש לשים לב אליהם אולי הן גורמות לכך שהטמפ' לא תרד כמו שהיא יכולה לרדת.תודה רבה
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר כרגע יש לי מאוורר אחר מקדימה ואחד מאחורה, שהזה שמקדימה ממוקם למטה ומכניס אויר וזה שלמעלה מאחורה מוציא.טכנית תוך מספר ימים יכנס עוד מאוור 12 ס"מ בדלת למטה, שיכניס אויר.אין חוטים שמפריעים לאויר- הכל סודר!
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר שמע, שיש לך סטוק של אינטל והוא על 45, ואתה קונה ביג והוא על 44 (מה שנכון לכרגע!), אז יש בעיה
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים איזה מעבד זה?זה מנוחה או מאמץ? אם מדובר כאן בהתקנה נכונה, המצב לא בסדר אם זה במאמץ. אם זה במנוחה אז המצב ממש לא בקנטים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.