פורסם 2007 בינואר 1918 שנים Supreme Commander goldenGas Powered Games' real-time strategy game is complete, scheduled to hit stores on February 20.By Tim Surette, GameSpotPosted Jan 18, 2007 4:46 pm PTSupreme Commander, the real-time strategy game from Gas Powered Games, is one step closer to release. THQ today announced that the game has gone gold and is on schedule to make its ship date of February 20.In the game, three warring factions are at odds in the 37th century. Gamers will take control of air, land, and sea units and take on three single-player campaigns and battle other human-controlled armies in online multiplayer modes. http://www.gamespot.com/news/6164380.html?tag=latestnews;title;1בטח ישמח מישהו פה, אני בכלל לא מחכה למשחק הזה.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים בטח ישמח מישהו פה איזה אנדרסטייטמנט אני ממתין למשחק הזה מאז Total Annihilation
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים על הפנים? אני נהנתי מאוד מהבטא...........הבעיה היא רק המעבד שלי- המשחק הזה כבר בטירוף.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים לייזי, הקדמת אותי, רציתי לפתוח ת'רד בעצמי. אני מאוד מחכה למשחק לא יוצא לי לקנות הרבה משחקים, אבל זה משחק שאני רץ לקנות מיד כשהוא מגיע לארץ.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים רגע,זה אומר שהמשחק יצא כבר?![br]פורסם בתאריך: 20.01.2007 בשעה 17:09:26אוקי,קראתי את הכתבה והבנתי שהוא יוצא ב 20-23 בפברואר.אז מה זה אומר שהוא gone gold?שבהזמנות מוקדמות כבר קנו אותו אלפי אנשים?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים הבעיה היא רק המעבד שלי- המשחק הזה כבר בטירוף.אתה רציני? מבאס רק לשמוע את זה :-\ ובכלל אין לי כסף לשדרג עכשיורגע,זה אומר שהמשחק יצא כבר?![br]פורסם בתאריך: 20.01.2007 בשעה 17:09:26אוקי,קראתי את הכתבה והבנתי שהוא יוצא ב 20-23 בפברואר.אז מה זה אומר שהוא gone gold?שבהזמנות מוקדמות כבר קנו אותו אלפי אנשים?Gone Gold = הזדהב = הפיתוח הסתיים והמשחק נשלח לייצור המוני
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מחבר פעם התחתית של הדיסקים לצריבה הייתה בצבע זהב.כך שכאשר הפיתוח הסתיים היו צורבים על דיסק "זהב" ומעבירים אותו למפעל לשכפול.זה מקור השם.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים טוב,לומדים כל יום משהו חדש...לקחתי את המונח בהשאלה מעולם המוזיקה פשוט...Gone Gold = נשלח לייצור המוני.הבנתי.מחכה בקוצר רוח לקראת סוף פברואר.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים אתה רציני? מבאס רק לשמוע את זה :-\ ובכלל אין לי כסף לשדרג עכשיולא נראה לי שתהיה לך בעיה להריץ אותו כמו שצריך
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים על הפנים? אני נהנתי מאוד מהבטא...........הבעיה היא רק המעבד שלי- המשחק הזה כבר בטירוף.הגרפיקה והקרבות נחמד ביותר מה שאני לא אהבתי זה:אם אני משפר מבנה כל שהוא אז אני לא יכול לנבנות את כל היחידות אלה רק את המתקדמות ביותרכך שאם אני רוצה לבנות צבא אם כל הסיוגים של כלי רכב אני צריך לבנות 3 מיבנים ולשפר חלק מיהם. קטע מיותר ומעצבן יותר טוב אם היתה אפשרות של לבנותסוגים שונים כמו BASIC advance........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.