פורסם 2007 בינואר 1918 שנים כן אני אומר גנוב בלי להתביישהפלא הזה לא אני גנבתי אותואני רק רוצה לחסוך עלויות בשבילימה אתם רוצים יפי נפש שאני יגיד את זה במשחקי מיליםאז זהו שלאאל תשכח כשאתה קונה אותו להגיד לי איפה אתה גר, אני גם בקטע של לחסוך עליות...., אני בידיוק צריך טלויזיה חדשה, איזה יש לך בבית?
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים דבר שני לשלוח הודעה פרטית ולקלל שם זה פשוט ליהיות גבר אז תמשיך חחח אתה לא היחיד. גם לי הוא עשה את זה איזה 5-6 פעמים, ואני בטוח שעל ההודעה הזאת אני גם יקבל איזה רצף קללות עוד מעט.. אז סתמו תפה כי לא עשיתי משהו רע וזהו ננעל חח המנהל הגיע!
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר חחח אתה לא היחיד. גם לי הוא עשה את זה איזה 5-6 פעמים, ואני בטוח שעל ההודעה הזאת אני גם יקבל איזה רצף קללות עוד מעט.. חח המנהל הגיע! תתבגרו נראה לי 90 אחוז מפה ילדים בני 15 עם משקפיים בלי חיים
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים תתבגרו נראה לי 90 אחוז מפה ילדים בני 15 עם משקפיים בלי חייםומסתבר שקיימים פה גם ערסונים בני 15 לא פחות בלי חיים שרב הסיכויים מסתובבים עם החברים שלהם ומבלים בתוך פחי זבל.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים תתבגרו נראה לי 90 אחוז מפה ילדים בני 15 עם משקפיים בלי חיים חחח תכף תגיד שטעיתי.. לצלם לכולם פרינט סקרין שיראו? :
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים בקיצור רק רציתי לשאול שאלה מסכנה והתנפלתם עלי כמו מפגרים מה באתם לחנך אותי? אני כבר לא בגיל הזה אז סתמו תפה כי לא עשיתי משהו רע וזהו ננעל גם כשהיית "בגיל הזה" כנראה לא חינכו אותך, בגלל זה יצאת אדיוט כלכך לעשות ביטוח לרכוש גנוב... זה אחד הדברים הכי מטומטמים ששמעתי שגנב אומר אי פעם :lol: אגב, אלא שגנבו בשבילך את המכשיר הזה, הם אותם אנשים שמתישהו יפרצו אליך הביתה...
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר אני לא מכיר אותםאני עדין לא מצאתי אחד כזה שמוכר שאלתי בכלליאל תקחו את זה כזה אישית חנוניםזה שמרביצים לכם ברחוב ובבית ספר זה לא אומר שפה אתם יכולים להתפרק מאוחרי מסךיא מסכנים
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אני לא מכיר אותםאני עדין לא מצאתי אחד כזה שמוכר שאלתי בכלליאל תקחו את זה כזה אישית חנוניםזה שמרביצים לכם ברחוב ובבית ספר זה לא אומר שפה אתם יכולים להתפרק מאוחרי מסךיא מסכנים"יא מסכנים" "יא חנונים" יא... יא... FUCKING IDIOT."התנין", לשלוח לי הודעה פרטית ולהגיד שאמא שלי זונה ושיש לי סרטן זה לא מנומס.מנהלים? לטיפולכם.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים פותח הת'רד, הפרטים שלך הועברו למשטרה. ננעל. נ.ב. אה, שכחתי לגמרי.. פותח הת'רד, אתה גם מורחק מהפורום לחודש על קללות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.