עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיה - אני חושש שאולי דפקו אותי בקניית המעבד

Featured Replies

פורסם

ואחרי שתיגמור במזל טוב את הפרשה תספר לנו ממי קנית כדי שניזהר.

• תגובות 74
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

BTW, יש דרך לברר אם המעבד מזוייף גם אם הנתונים שהוא מראה הם בסדר?

דרך שלא כוללת לפרק אותו, כי אין לי מזל עם זה - תמיד נשבר לי פין או שאני שם אותו הפוך ואז...

פורסם

במעבד לא מזוייף-רשום שם הדגם במעיו חריטה עליו בחלק שפונה אל דלת המארז כלומר רק להוציא את ההיטסטינק וזהו..

אם זה אינטל הישתמש בתוכנה שנתנו קודם לכן

פורסם

בבדיקה ויזואלית אי אפשר לזהות מעבד מזוייף.

לא ניתן לעבוד על התוכנה של אינטל כי זה מידע שצרוב במעבד עצמו אז זו השיטה.

פורסם

קשה להאמין שהמידע צרוב על המעבד אחרי הכל הם לא יודעים מראש מה יצא להם.

לדעתי המידע קיים בצמוד למכפיל/מגביל תדר המעבד

פורסם

המידע צרוב בעזרת שריפת גשרים בדומה ל AMD אלא שהגשרים האילו הם מיקרוסקופיים ונמצאים על הסיליקון עצמו.

הם כמובן נצרבים יחד עם המיכפלה (שהיא כידוע גם כן צרובה ככה שהטיעון שלך מראש לא הגיוני).

פורסם

ואני חשבתי שהם לא יודעים מראש מה יצא להם אלא עובדים על בסיס של הצלחה / ביקושים בשוק

ולאחר מכן מזוודים אותו יחד עם המכפלה ואז כנראה רושמים את המידע בדבר המהירות המקורית יחד עם עוד דברים כמו מספר הצלם

אבל על המעבד הבסיסי כנראה אין שום מידע.

פורסם

על פי מיטב ידיעתי כל המעבדים נולדים שווים ורק בתהליך האריזה קובעים את מהירות המעבד ( תדר ומכפלה ).

פורסם

על פי מיטב ידיעתי כל המעבדים נולדים שווים ורק בתהליך האריזה קובעים את מהירות המעבד ( תדר ומכפלה ).

לא בדיוק שווים. יש מעבדים מ-Stepping טוב שיוכלו לעבוד יותר מהר מאחרים, ולכן הם יוגדרו למהירות גבוהה. לפעמים מיוצרים יותר שבבים שיכולים לעבוד במהירות גבוהה, ואז החברה מגדירהאותם למהירות נמוך ומתקבל מעבד מעולה לאוברקלוקינג (1.6A, AXP1600 וכו').

פורסם

Stepping רק מצביע שמשלב מסויים משהוא שונה בתהליך היצור של המעבד ובד"כ כל המעבדים מאותו שלב באותו מפעל הם מאותו Stepping.

פורסם

כשמייצרים אותם על הסיליקון לא יודעים מה יצא אבל את הסיליקון חותכים למעבדים בודדים ובודקים אותו לפני האריזה, זה השלב שבו צורבים עם לייזר את המיכפלה והמידע כמו Name string והמידע הנוסף שמקודד את המהירות והבאס שלו.

זה גם השלב שבו הקאש עובר בדיקת איכות ובלוקים לא תקינים מנותבים לבלוקים עודפים (שוב ע"י שריפת גשרים בליזר).

פורסם

מי שאמר לך לשנות ל133- צודק לחלוטין

המעבד לא מזוייף !!! (זאת בעיה מוכרת)

איזה לוח יש לך ?

יש לוחות שאפשר לשנות את התדר בביוס

או פשוט תגמפר בלוח אם יש לו את האפשרות

פורסם

לאינטל יש שני סוגי פנטיום 4, בעלי באס מרובע של 100 (כלומר 400) ובעלי באס מרובע של 133 (כלומר 533). מעבד 1.8 הוא בעל באס של 100 ומכפלה של 18 מה שאומר 18X100=1800. מה שכנראה המוכר עשה הוא להגדיל את הבאס ל-133 וזה יצר מעבד 2.4 כי 18X133=2394.

קאפיש?

פורסם

מי שאמר לך לשנות ל133- צודק לחלוטין

המעבד לא מזוייף !!! (זאת בעיה מוכרת)

איזה לוח יש לך ?

יש לוחות שאפשר לשנות את התדר בביוס

או פשוט תגמפר בלוח אם יש לו את האפשרות

אתה לא מבין, זה מעבד 1800 מה"ז. זה נכון שניתן בטח להפעיל אותו על 133מה"ז והוא ככה יעבוד בדיוק כמו מעבד 2400 אבל הבנאדם שילם על 2400. את הטריק של להפעיל מעבד 1800 ב 2400 הוא יכול להיה לעשות בעצמו אם הוא היה רוצה, הוא לא צריך לשלם למוכר על מעבד 2400 ולקבל 1800 מומהר.

פורסם

אולי למי שיש P4 2.4\2.53B יעלה תמונה ויראה לכולם שצריך להיות 2400 בשתי המקומות בתוכנה

*אין לי מושג אם זה ככה אין לי P4. אבל אם זה נכון ואני בטוח שזה נכון כל מי שקנה את ה2.4B יבדוק עם הוא באמת קיבל B

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.