פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים תפנה לחבר של אבא שלך שיטפל בנושא, כך הוא ידע אם מי הוא עובד .שאלה באותו נושא:בחנות המחשבים אשר ממנה הזמנתי את המחשב החדש שלי הראו לי מכתב על כמות רבה של מעבדים מזוייפים שנתפסו.נאמר לי שמעבדים המשווקים ע"י איסטרוניקס לא יהיו מזויפים מכיוון שהם מפיצים רישמים של אינטל בארץ, והאחריות היא לכל החיים.הציעו לי גם את האפשרות לקנות מעבד יותר זול ב 150 שקל ממפיץ אחר אשר מתחיב ל 3 שנות אחריות, האם משתלם לקנות את המעבד הזול ?
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים כשאתה הולך לחנות להחליף, לך עם הדף הזה מודפסטלפונים של איסטרוניקסושים מכשיר הקלטה על השולחן. זה לא מקום למשחקים ו'סמוך על סמוך'
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים שאלתי את חבר שלי האם על המעבד שלו היה רשום 2.4והוא אמר שהוא ראה בבירור שהיה רשום על המעבד 2.4.ובתוכנה Intel Processor Frequency ID Utility היהרשום לוExpected 1.80Reported 2.40כמו שציינתי מקודם יכול להיות שיש לכם את אותה בעייה אז אני לא חושב שעבדו עלייך במעבדאבל אם אתה עדיין לא בטוח לך למוכר ותגיד לו שיראה לך שרשום על יע"מ(CPU)2.4.
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים מחבר יוווו.........תודה רבה לכם על העזרה ועל הייעוץ אתם בטח מתארים לעצמכם עד כמה מעוצבן אני עכשיו אני על סף התפוצצות פה ..טוב אני הולך להרים טלפון לספק הזה עכשיו ולדבר איתו.אני רוצה להגיד לו בצורה מדוייקת מה עבר על המעבד שלי שיראה שאני לא סתם איזה ילד מפגר שמוכרים לא מחשב והוא לא מבין מהחיים שלו...לפי מה שאני אוסף מההודעות פה מה שנעשה במעבד שלי זה Overclocking של מעבד 1.8 ל2.4 ?איך לנסח לו את הבעיה שקיימת?
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים איך בדיוק יכול להיות רשום 2.4 על המעבד וזה מזויף?הזיייפנים חורטים על המעבד...את המספר החדש...ניתקלתי בזה לראשונה בפנטיום 3... וכנראה שמאז זה הפך לגל גדול יותר של זיופים.
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים איך בדיוק יכול להיות רשום 2.4 על המעבד וזה מזויף?כמו שרשום על שטר ירוק ויפה 100$
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים לא הבנתי דבר אחד, המעבד 1800 אמור לעבוד בבאס של 100 ולכן : 18X100=1800 ? כלומר שכל המעבדים של אינטל עובדים בבאס 100 ?!!?!? מישהו יכול להסביר לי איך עובד העניין עם הכפולות הזה ? בפירוט בבקשה. תודה מראש
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים הבאס של ה P4 מבצע 4 פעולות למחזור ככה ש 100 מה"ז פיזי שווה ל 400 מה"ז אפקטיבי.חלק מהם עובדים ב 133 (533).אותו הדבר עם המעבדים של AMD אבל עם מכפלה של 2.
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים מחבר טוב סיכום עניין !!דיברתי עם הספק הזה והוא שלח אותי לחנות ששם יחליפו לי את המעבד ...אני הולך לקחת את כל המחשב איתי ואני הולך לבדוק את המעבד עם התוכנה של אינטל במקום אצלהם ...השאלה שלי מה צריך להיות לי רשום שם .. (להזכירכם המעבד שיהיה מורכב יהיה 2.4 )Reported speed : ?expected speed : ? תודה לכולם ...על העזרה ועל ההכוונה לאורך כל הנושא הזה
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים מחבר שמע זה מה שחשבתי אבל אמרתי לעצמי שאני לא אקח סיכון ואשאל ..כי לא רציתי לחזור הביתה ולגלות ששוב פעם דפקו אותי...אתם חושבים שיש עוד דברים שעלולים להתגלות לא תקינים במעבד?אנא ידעו אותי על כל מה שעולה לכם בראש ואיך אוכל לבדוק דברים אלו....תודה לכולם ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.