עבור לתוכן

בעיה - אני חושש שאולי דפקו אותי בקניית המעבד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש בחלקים מספק שעובד עם חבר של אבא שלי

הזמנתי מעבד 2.4 ג'יגה ..

רק עכשיו גילתי משהו מאוד מוזר.

כשאני מדליק את המחשב בתצוגה הראשונית של הביוס הוא מציג לי שאכן המעבד הוא 2.4 אך כשאני מגיע לווינדוס ואני בודק בdevice meneger

הוא אומר לי שהמעבד הוא 1.8 ומהירות 2.41

וזה מבלבל אותי..

איזה מעבד יש לי 1.8 או 2.4??

• תגובות 74
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדוק בחשבונית מה קנית, קשה לי להאמין שחבר של אבא שלך יעשה דבר כזה במודע, כנראה קבלת מעבד 1.8 בטעות.

פורסם

תשנה את הבאס ל 133 (533) והכל יהיה בסדר.

אם יש ספק תשתמש ב intel CPU ID

פורסם
  • מחבר

?תודה רבה שהרגעת אותי קצת..

אם לא אכפת לך אולי תוכל להסביר לי קצת יותר לפרטים..

למה זה ככה..

וקצת הסבר מפורט יותר על איך אני משנה את זה?

תודה מראש

פורסם

הfsb של מעבדי האתלון הוא 133, אך עם זאת רוב יצרני הלוחות קובעים כברירת מחדל את הבאס ל 100

כדי לסדר זאת אתה צריך להזיז הג'אמפר ג'אמפר על הלוח מ 100 ל 133.

פורסם

בואנה GREY MATTER ... אתה כנראה שולח תגובות בלי להסתכל יותר מדי ... חביבי ... הוא התייחס למעבד אינטל ... לא איי אמ די ...

ויכול להיות מאוד שהחבר של אבא שלו קורא קבוע פה בפורומים השונים ולמד שאפשר להריץ מעבד 1.8 במהירות 2.4 עם קירור טוב ... אז אפשרות שהוא עבד עליו ... , וגם אם כן .. והוא יעלה על זה ויבוא עם המעבד ... הוא פשוט יגיד לו שנעשתה טעות ויחליף לו את המעבד ... טעויות כאלה (אם זה באמת נכון ויש לו מעבד 1.8 במקום 2.4) לא קורות בטעות ... :)

טל.

פורסם

בואנה GREY MATTER ... אתה כנראה שולח תגובות בלי להסתכל יותר מדי ... חביבי ... הוא התייחס למעבד אינטל ... לא איי אמ די ...

ובכל זאת זה נכון גם למעבדי אינטל... ::)

פורסם

המעבד מזוייף ככל הנראה, תחליף אותו לאחר הבדיקה..המעבד הוא 1.8A שקיצתרו לו פינים כדי שהלוח יחשוב שהוא NW-B.

פורסם

המעבד מזוייף ככל הנראה, תחליף אותו לאחר הבדיקה..המעבד הוא 1.8A שקיצתרו לו פינים כדי שהלוח יחשוב שהוא NW-B.

אכן ישנה אפשרות שהמעבד נמצא באוברקלוקינג, בדקת את האפשרות כי המעבד שלך נמצא ב-FSB נמוך ? חיפשת על איזה FSB נמצא המעבד שלך ?

פורסם
  • מחבר

?זקני העדה ועונים יקרים ..

כפי ששמתי לב יש לי ניסיון מועט מאוד בבדיקות מעבדים מזוייפים

כוונו אותי תגידו לי איך לפעול ואילו בדיקות לבצע ואיך???

תודה לכולם.

פורסם
הורד מאתר זה תכנה בשם WinCPU ID 3.1 - היא תתן לך את כל הנתונים שידברו עליהם כאן ואף יותר , אם זה עדיין לא עוזר לך , רשום את הנתונים שהתכנה רושמת בפורום - האנשים כאן כבר יעזרו לך..
פורסם

אכן רעיון טוב, תתקין את התוכנה וצלם את התמונה המתקבלת והעלה אותה לכאן...

פורסם

WCPUID לא יכולה לזהות את התדר הנכון של המעבד אלא רק את התדר הנוכחי שלו.

התוכנה שאני נתתי בודקת את הקוד שאינטל צרבו לתוך המעבד במפעל וככה אומרת מה המהירות המיועדת שלו וגם את המהירות הנוכחית שלו.

פורסם

גם WCPUID מציגה את הקוד הצרוב, לא עקרוני..רק שיוריד אחת ויבדוק.

פורסם

WCPUID מציגה FAMILY, STEPPING, MODEL

זה לא מזהה את המעבד בכלל כי כל המעבדים מאותו סטפינג יקבלו את אותו קוד בלי קשר למהירות שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים