עבור לתוכן

התלבטות לגבי לוח אם

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין שני לוחותלמעבד קונור:

gigabyte 6-quad ga-965p-dq6

או

asus P5B Deluxe

(או שמא לוח אחר דומה אבל יותר זול ?)

המחשב ישמש לשימושים כלליים אבל אני רוצה שיהיה חזק למשחקים וגרפיקה כשצריך.

בתודה מראש.

פורסם

זה יותר העדפה אישית שלך בין שני הלוחות האלה

שניהם מבוססים על אותו צ'יפסט, שניהם איכותיים ובעלי יכולות OC גבוהות

לדעתי קח את מה שאתה מצליח להשיג יותר בזול

פורסם

אם אתה לא מעוניין לבצע אוברקלוק הלוחות הללו לא ייתנו לך תמורה טובה לכסף ועדיף יהיה לקחת לוח זול יותר, כמו זה למשל:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3794

פורסם
  • מחבר

תודה dennis.

1. מה הלוחות הזולילם שיתאים לאוברקלוקינג ?

2. מה ההבדל בין שלושת הצי'פסיטים 945, 965, 975 ?

3. האם זכרונות תוצרת קינגסטון יתאימו לאוברקלוקינג ?

ההתעסקות שלי באוברקלוקינג תהיה בבחינת תחביב כדי ללמוד את הנושא בעצמי באופן מעשי.[br]פורסם בתאריך: 20.01.2007 בשעה 06:40:59

תודה גם ל-Zone Newbie
פורסם

1. ABIT AB9 965P שנמכר ב - 690 ש"ח ב - KSP.

2. יש על ההבדלים בין הצ'יפסטים בסטיקי, אם לא תמצא שם תריץ חיפוש כי שאלו על זה הרבה.

3. קינגסטון לא משהו ל - OC, תן תקציב ונפח רצוי ואני אמליץ לך על זיכרון טוב ל - OC.

פורסם
  • מחבר

התקציב מאוד גמיש

אני מניח ש 700-1000 ש"ח יתאים לאחד גגה, ואני מניח שנפח זה מספיק לי

פורסם
  • מחבר

תודה לך

לגבי ההבדל בין שלושת הצי'פסיטים 945, 965, 975 לא הצלחתי למצוא מידע, ואני לא יודע מה זה "סטיקי", האם מישהו יכול לעזור ?

פורסם

בקצרה.

945 לא תומך QUAD CORE ו-CROSSFIRE. כמו כן יש לו מחסור של פיצ'רים (קבלים איכותיים מאלומיניום, FIREWIRE, מעט חיבורי SATA). על לוחות עם צ'יפסט 945 אפשר לעשות OC מינימלי. באס 350 פחות או יותר יהיה הגבול.

965 תומך QUAD CORE ו- CROSSFIRE (לא מלא). ברוב הלוחות יש קבלים איכותיים מאלומיניום ובלוחות היקרים יותר יש גם יציאות FIREWIRE ו-eSATA.

כיום צ'יפסט 965 נחשב לאחד הטובים במטרה לשבור שיאי OC.

975 פחות או יותר זהה ל-965. תומך CROSSFIRE טבעי. לפעמים תמצא כמה פיצ'רים שאין בלוחות עם צ'יפסט 965. לפי דעתי עבר זמנו.

אם אתה מחפש לוח שיתמודד ברמה של הלוחות מההודעה הראשונה, אתה צריך לבחור ב-Commando של ASUS.

אם אתה לא מתכוון להריץ את המחשב ב-OC כבד, אתה לא צריך להשקיע כל כך הרבה על לוח אם.

תוכל להסתפק ב-965P-S3 או P5B או AB9 וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים