פורסם 2007 בינואר 1818 שנים אם אתה מדבר על ההרד דיסק קוראים לזה DEFRAGוהתוכנה הפשוטה ביותר לזה מובנית בווינדוסאתה לוחץ לחצן ימני על הכונן המבוקש ובוחר PROPERTIESעובר ללשונית TOOLSויש לך אופציה ל- Defragment nowלפעול לפי ההוראות ובהצלחהאם יש צורך בתוכנות אחרות וטובות יותר אני מכיר כמה בתשלום כולל בנורטון יוטיליטיסאבל זה כבר מותקן ובחינם
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר אם אתה מדבר על ההרד דיסק קוראים לזה DEFRAGוהתוכנה הפשוטה ביותר לזה מובנית בווינדוסאתה לוחץ לחצן ימני על הכונן המבוקש ובוחר PROPERTIESעובר ללשונית TOOLSויש לך אופציה ל- Defragment nowלפעול לפי ההוראות ובהצלחהאם יש צורך בתוכנות אחרות וטובות יותר אני מכיר כמה בתשלום כולל בנורטון יוטיליטיסאבל זה כבר מותקן ובחינםלא המאחה דיסק אחי.. מנקה זיכרון... לא יודע איך קוראים לזה... אבל אם מישו מכיר אני אשמח גם להכיר =]
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אל תתעסק עם תוכנות שמאחות את הזיכרון - הן לא אמינות. בימי החלונות 98 היה להן תועלת כלשהי בשל נזילות זיכרון קשה. היום END PROCESS פשוט על איזה פרוסס מחורבש מטפל בבעיה. כמו כן איטיות היום יותר נגרמת בגלל אונס CPU יותר מאשר זיכרון. אם אתה סובל מבעיה זו אז יש לך את Process Lasso שעשויה לעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.