פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מכירים את זה שאתם מבריזים מכל שיעורי ערבית מתחילת השנה אז המחנכת קוראת לכם לשיחה ומסבירה לכם שאתם חייבים להכנס לשיעורים אז אתם צועקים קריאות גזעניות בחדר מורים וכל המורים מסתכלים עליכם? :'(
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים עד לקטע של החדר מורים - מכיר. כל המורים מסתכלים עלי - מכיר, אבל מסיבות אחרות.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מכירים את זה ששניים רבים בא צד שלישי אומר שמה שהשני אמר זה באמת הצחיק ... ואז הצד הראשון מתעצבן וכותב הודעה לצד השלישי שאמורה להצחיק כמו שההודעה השנייה הצחיקה אבל זה לא מצחיק?
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים לא הבנתי ???ולא זה לא מצחיק תכתוב דברים שלא היו בתרד ואז זה יהיה מצחיק......
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מכירים את זה ששניים רבים בא צד שלישי אומר שמה שהשני אמר זה באמת הצחיק ... ואז הצד הראשון מתעצבן וכותב הודעה לצד השלישי שאמורה להצחיק כמו שההודעה השנייה הצחיקה אבל זה לא מצחיק?אכן, זה המקרה.לא הבנתי ???הוא מנסה לרדת על עצמו ולא כ"כ יוצא לו.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מכירים את זה ששניים רבים בא צד שלישי אומר שמה שהשני אמר זה באמת הצחיק ... ואז הצד הראשון מתעצבן וכותב הודעה לצד השלישי שאמורה להצחיק כמו שההודעה השנייה הצחיקה אבל זה לא מצחיק?נו חלאס להרוס את הת'ראד.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מכירים את זה ששניים רבים בא צד שלישי אומר שמה שהשני אמר זה באמת הצחיק ... ואז הצד הראשון מתעצבן וכותב הודעה לצד השלישי שאמורה להצחיק כמו שההודעה השנייה הצחיקה אבל זה לא מצחיק? מה אתם רוצים, הוא דווקא הצליח להגן על כבודו מכירים את זה שיש לכם רעיו ענק לכתוב בת'רד, ואז כשאתם באים לכתוב אותו אתם שוכחים מה באתם לכתוב???
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מכירים את זה שאתם מדברים ואז מתפרצים לכם לדיבור ואתם מעירים לחרות על זה ומה הם אומרים לכם "אבל גם אני לא סיימתי" :2gunsfiring:
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מכירים את זה שאתם נכנסים למחשב שלכם (רק שלכם) נכנסים לאינטרנט ופתאום קולטים שאח שלך נכנס שם לאתרי פורנו ברמות וכל מה שאתם חושבים זה "ג'יסוס...." ואתםפ לא יודעים מה לעשות... להתחיל לנקות אחריו (את האתרים... אני מקווה שלפחות הוא מנקה לבד...)? אתה יודע שאם אתה משאיר את זה אמא שלך מחר תראה את כל זה...ולא זה לא אני! אני מנקה אחרי...
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מכירים את זה שאתם נכנסים למחשב שלכם (רק שלכם) נכנסים לאינטרנט ופתאום קולטים שאח שלך נכנס שם לאתרי פורנו ברמות וכל מה שאתם חושבים זה "ג'יסוס...." ואתםפ לא יודעים מה לעשות... להתחיל לנקות אחריו (את האתרים... אני מקווה שלפחות הוא מנקה לבד...)? אתה יודע שאם אתה משאיר את זה אמא שלך מחר תראה את כל זה... ולא זה לא אני! אני מנקה אחרי... לא מכיר כי לי יש מחשב משלי.
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מכירים את זה שאתם מחרבנים באמצע גוש אתם עושים שריר ואז הוא נחתך באמצע וצריך 7 שעות לנגבמכירים את זה שיש לכם חרא ואז יש לכם נוד אז אתם עושים אותו לאט כדי לא לחחרבן בטעותמכירים את זה שאין לכם כוח למוד במקלחת אז אתם מחממים את הקיר עם הזרם של המים ואז נשענים חחחחחחחמכירים את זה שאתם רעבים אז אתם הולכים למקרר פותחים אותו מסתכלים כמה שניות ואז סוגרים והולכים ולא לוקחים כלום?מכירים את זה שאתם מוצאים דברים מהמקרר ואז אחרי זה אתם מנסים שעה להחזיר את זה ולא מצליחים עד שאמא שלכם באה ועושה את זה תוך שניה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.