פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מכירים את זה שאתם הולכים להוציא בגדים מהארון ולוקחים איתכם את השלט של הטלוויזיה ושוכחים אותו בארון ואז אתם משתגעים שאתם מחפשים אותו שעתיים?
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים LOL, כן.מכירים את זה שאתם מתעוררים בבוקר ואין לכם כח לבי"ס ואז אתם נשארים בבית והמורה שלכם מתקשרת הביתה להתלונן ששוב פעם לא הגעתם?
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מכירים את זה שאתם הולכים למקום מסוים (חדר), וכאשר אתם מגיעים אתה שוכחים למה הגעתם לשם, אבל אתם זוכרים שזה היה חשוב?
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מכירים את זה שאתם הולכים למקום מסוים (חדר), וכאשר אתם מגיעים אתה שוכחים למה הגעתם לשם, אבל אתם זוכרים שזה היה חשוב?אני שונא כשזה קורה!זה פשוט בלתי נסבל.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים לגמרי חחחמכירים את זה שלהורים בבוקר יש קול מזה מעצבן שקודח במוח ועד שאתם לא לידם ערים הם ממשיכים לקרוא לכם באותו קול בדיוק ואתם חושבים כזה "וואי עוד פעם אחת שקוראים לי ככה ואני בדרך לגהה".....
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מכירים את זה שאתם עושים טובה למישהו ואז המישהו מעצבן אותכם ואז אתם מרגישים איזה באסה שעזרתי לו...
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מכירים את זה שיש לכם קקיא ותם מתעצלים ללכת לעשות ואז נתקעים אם עצירות יומיים ?
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מכירים את זה שיש מישהו שמגיב למרות שהוא קרא רק את העמוד האחרון מהתרד?כן.מכירים שמישהו מנסה להתחכם וזה לא מצחיק?זה לא המקרה. הפעם זה באמת מצחיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.