עבור לתוכן

Starcraft 2 השנה + Diablo 3 ב2008 ? - כנראה שכן!

Featured Replies

פורסם

כן, ושוב יגדירו הכל מחדש, וכמובן, ינחלו הצלחה מסחררת ויגרמו למפלה לC&C ולEA מואהאהאהאה ;D

פורסם

אני לא מבין מה הם חידשו לגבי Diablo 3 ?

הצהרות דומות לא היו חסרות עד עכשיו הבעיה שנדמה שבליזארד מעדיפים יותר להשקיע את זמנם ב-WOW .

השאלה שאותי מטרידה זה אם יש בשמועות שהחיבור ל-BATTLENET יחייב מנוי בתשלום.

הנה עוד "רמזים" כבר מחודש אוקטובר שנמסרו בראיון עם מחבר הספר Diablo: The Sin War :

Medievaldragon

How much of the book is creation of yours, and how involved is Chris Metzen behind the canon storyline of Diablo: The Sin War Trilogy? Do you think the ramifications of this book impact in the storyline of Diablo 3 the game?

Knaak

This is a pure collaboration between myself and Chris Metzen/Blizzard. All that is written is passed by him and the others there. This will be canon and has adjusted earlier info. The ramifications here will be used for any future project ... and I ain't writing for a dead game. :)

.....

Knaak

The trilogy has inspired ideas. what those become, time will tell. That's part of the fun.

Deathshade|EU

So ... Diablo 3?

Knaak

I am not writing for a dead world ... but a world with dead. 'nuff said!

http://www.blizzplanet.com/content/601/

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אבל לדעתי ה"דו-מימד" של דיאבלו 1/2 ו-SC היו הגראפיקה המושלמת למשחקי אסטרטגיה וכמובן משחקי מחשב אחרים בזמנו, כלומר כל המשחקים האחרים שאין להם גראפיקה פשוטה יחסית, אם הם משחקי אסטרטגיה, נהרסים במידת מה, כי השליטה יותר מסורבלת, או שאתה יכול פחות לראות מה באמת קורה בתמונה כללית, שזה נראה לי ממש הורס אם אין לך את הללו, כי לי זה הרבה יותר חשוב מגראפיקה יפה, בדיוק כמו שהעלילה הרבה יותר חשובה לי מהגראפיקה. (ראה שילוב מנצח - Gothic)

בכל מקרה אני כבר לא יכול לחכות שיצאו המשחקים הללו, אלה אולי המשחקים היחידים ששווה היום לקנות..(נהה נוריד בכל זאת :smile1:)

פורסם

שמעו, עברו 9 שנים ועדיין לא יצא משחק ברמה של Starcraft...........

לא יעזור, זה משחק האסט' מס' 1 שהיה.

השנה כנראה הולכת להיות שנה מטורפת בז'אנר הזה.............. C&C3, Supreme Commander בקרוב ו Starcraft2 בסופה.

אני לא יודע במה לבחור, לעזעזל.

נראה לי שאני אלך על supreme commander אבל ברגע ש SC2 יצא אני פשוט אשליך אותו לפח. ;D

פורסם

אני חושב שאני אלך על ה-C&C3, ו-SC, משחקי אסטרטגיה טובים אף פעם לא מתים

פורסם

אם יהיה חובה מקורי כדי לשחק בדיאבלו 3 ברשת(שזה כנראה מה שיהיה),אז בטוח אני יקנה אותו.

פורסם
  • מחבר

^^

זה מה שהיה גם בD2.

שווה כל שקל.

פורסם

^^

אני גם אקנה את D3 אבל רק אם לא נצטרך לשלם דמי מנוי חודשיים כמו עם WOW, אין לי מספיק כסף לזה, ועובדה לא תעזור כי אין לי זמן לעבודה :-\

פורסם

אתה כנראה לא הבנת מה אמרתי

כיום, שנת 2007, הסטנדרט הוא תלת מימד, ב1999 זה לא היה

ובגלל זה הם עלולים להוציא את דיאבלו 3 בתלת מימד, שזה גרוע לאללה, כל הקסם של דיאבלו ודיאבלו 2 היה שהם היו דו מימדיים

ואתה כנאה לא הבנת את סעיף 2

----

הם יכולים לשפר את הגרפיקה כמו שעשו לC&C וזה עדיין יראה טוב...

פורסם

ואתה כנאה לא הבנת את סעיף 2

----

הם יכולים לשפר את הגרפיקה כמו שעשו לC&C וזה עדיין יראה טוב...

לפעמים כן, לפעמים לא

פורסם

בכל מקרה אני מקווה שיעשו את זה עם המבט ההוא כמו שרואים בדיאבלו 2 וסטארקראפט שזה כאילו לא ממש מלמעלה אלא מאלכסון למעלה

ולא מצלמה פתוחה מחורבנת או דברים מציקים

וכל הנשקים והקלאסים שהיו+ דברים חדשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים