פורסם 2007 בינואר 1718 שנים קבלתי לוח אם וברצוני לבדוק אותו.האם חיבור הלוח אם למארז + ספק + כרטיס מסך יראה לי אות על המסך ?האם יתאפשר להכנס ל BIOS או אפילו רק לראות הודעת שגיאה שאין מעבד ?המטרה היא לבדוק שהלוח אם "חי" (מבלי לחבר מעבד וזכרונות).
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים אומנם יש גם לוחות(בעיקר של אסוס) שיעלו ופשוט יתנו לך הודעת שגיאה על המסך no cpu
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר המסך לא ידלק וסביר להניח שתקבל סידרה של ציפצופיםצריך להזהר עם הכללות, בגלל זה אני שואל .אומנם יש גם לוחות(בעיקר של אסוס) שיעלו ופשוט יתנו לך הודעת שגיאה על המסך no cpuידוע לך מה קורה עם לוחות של IBM ? דגם 49p4384 . (אני אפילו מתקשה למצוא את ה user manual שלו ברשת).
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים לפי מה שאני שמתי לב המחשב כיאילו לא יגיב כלומר הוא ידלק אבל המסך עדיין יהיה שחור, בכל מקרה אם תנסה זה לא יגרום שום נזק ללוח או לחלק אחר.ד"א מה עם לחבר זיכרונות?
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר ד"א מה עם לחבר זיכרונות?זכרונות זה לא הבעיה, יש לי כמה ללא שימוש.השאלה המרכזית היא לגבי המעבד.
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים לפי מה שאני שמתי לב המחשב כיאילו לא יגיב כלומר הוא ידלק אבל המסך עדיין יהיה שחורבקיצור אתה לא יכול לראות עם הלוח תקין בלי מעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.