עבור לתוכן

Hard- Disk : למי האחריות הטובה היותר?

Featured Replies

פורסם

למי אחריות לא משהו אני כבר יכול לכתוב - IBM ולמען ההגינות - הכוונה למי שקונה הארד-דיסק שלהם בחו"ל!

למרות שהחברה בינלאומית, IBM ישראל, (לעומת IBM בהרבה מדינות מערביות) לא מכסה באחריות חומרה שלא נקנתה בישראל...ממש התנהגות גלובאלית של החברה....

אז, אני לא אקנה הארד-דיסק שלהם...

ולשאלה:

למי מהיצרנים יש אחריות בינלאומית אמיתית? מי נותן עדיין (או יותר נכון - שוב) אחריות של 3 שנים?

איזה דיסק כדאי לקנות בהתחשב בנתוני הדיסק (איכות, אמינות וכו') ובאחריות היצרן.

סתם, בא לי להיות צרכן נבון לשם שינוי...(ובתקווה שנציגי IBM בארצנו קוראים את זה גם הם)

:smoke:

פורסם

היבואן של W.D מחובר למחשב שלהם ולא מתענין מאיפה הדיסק הגיע.

לגרסאת ה 8מגה יש עדיין 3 שנים אחריות

בקיצור W.D

פורסם
  • מחבר

אני מבין שיש קונצנזוס לגבי התשובה שלך amiram.

תודה רבה!

אני יוצא לקניות. :biggringift:

פורסם

אתה בטח מתכון ל-IDE, אז המצב מבחינת שרות (גם של WD) על הפנים, כי הצרכנים (אנחנו) מטומטמים. גם מי שמבין, כמו הרבה חברה כאן, לא מקפידים בעת הקניה לשאול את השאלה הקריטית שאתה שאלת.

הרבה יותר חשוב להם "הביצועים" גאלאק.. אבל האמת העצובה היא שגם דיסקים עם ביצועים - מתקלקלים די הרבה ואז כשבאים להחליף, אתה בידים של המוכר וזה רע.

אנחנו פראיירים. אני למשל לא קונה דיסק (ואני קונה הרבה בשביל העבודה) בלי תעודת אחריות עם תוקף וציון תוך כמה זמן מחליפים/מתקנים.

דוקא IBM היו פעם בסדר, עכשו הם על הפנים בגדול. סיגייט גם שרות ככה ככה (פעם אחרונה החליפו לי דיסק אחרי 3 שבועות של טרטורים, ואני נחשב ללקוח גדול, אחרת לא היו מחליפים בכלל).

מענין איך היבואן של מקסטור, לא היה לי מעולם.

היה מענין לקרוא ממישהו חוות דעת טובה על שרות פה בארץ... :smoke:

פורסם

אני החלפתי 2 דיסקים של לקוחות שהזמינו מחו"ל דרך היבואן של W.D בלי שום בעיה.

אחד לא היה לו במלאי כי לא יוצר יותר אז הוא נתן זיכויי מלא לפי הערך שלו ושילמתי את ההפרש.

זה יצא בערך 80 ש"ח לשדרג 10 ג'יגה ל 20 ג'יגה (לפני שנה בערך).

פורסם

לפי מה שאני יודע(שמעתי בחנות שאני עובד שם)לפי החוק היבש כשרכיב כלשהו נשלח ליבואן במסגרת האחריות היבואן יכול להחזיק את הרכיב עד שבועיים בלי להסתכל עליו והוא לא חייב ללקוח שום הסבר בזמן הזה.

אני הייתי עד למקרה אחד שHD שנשלח לאחריות חזר אלינו אחד חדש אחרי יומיים שלושה ואני בטוח שיש עוד מקרים כאלה.

לצערי גם לי יש HD שנמצא כבר קרוב לשבוע איפושהו בארץ(והאיפשהו הזה זה לא אצלי ::) )

ככה שיש יבואנים ויש יבואנים.

מה גם שיש כמה יבואנים לכל מוצר (לפחות לIBM אני יודע שאנחנו מביאים מאיזה שלושה יבואנים שונים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים