עבור לתוכן

מהי שיטת שיתוף הקבצים המהירה ביותר? (כולל אופציות בתשלום) ומה זהusenet newsgroup

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך תרגום, אין לי צורך בתכנים ישראלים ואין לי סבלנות לשמור על upload.

אחרי שאני אשדרג את החיבור אולי אני אשקול גם ביטורנט (מאתרים סגורים כמובן).

בנתיים אני לא מבין מה נסגר עם ראפידשייר! כתוב שם שאחרי הורדת 20 GB בפחות משלושה ימים, יש לחשבון הגבלה אוטומטית של 5 GB ליום, ואחרי יותר מ25 GB בחמישה ימים, לא ניתן להוריד.

אני הורדתי ביומיים בערך 25 GB+ (לפני שהייתה לי בכלל מגבלת 5 GB ליום), וזה לא עשה הגבלה, זה פשוט אומר שאני הורדתי יותר מהמקסימום לחשבון מוגבל (25) ואני לא יכול להוריד כבר יומיים. כאילו זה לא שזה 25 GB מתחילת ההגבלה, זה גם מה שהורדתי בימים לפני זה.

בקיצור, מתוך 4 ימים שיש לי את החשבון, אני לא יכול להוריד יומיים. הקטע הממש מעצבן הוא שאני לא יודע מתי אני אוכל להוריד שוב (הFAQ שלהם ממש לא ברור).

מחר אני אנסה הרשמה של 3 ימים (בחינם) לusenet, ואנסה את זה. נקווה לטוב.

פורסם

מה כבר אפשר להוריד כל כך הרבה מ rapidshare במידה והכל הרי חוקי שם ?

פורסם
  • מחבר

לא הכל... ;)

פורסם

מה זאת אומרת ? הרי אין שם את כל הטוב שבאתרים הלא חוקיים ?

פורסם
  • מחבר

עבור לפרטי.

פורסם

אני משתמש ב usenet כבר שנתיים וזה חלום.

לא צריך ידע מיוחד

פשוט מורידים תוכנת newsleecher הכוללת בתוכה אפשרויות חפוש ונרשמים לספק usenet 10-25$ לחודש ומורידים ללא הגבלה הכל מהכל.

ה - retention בספק usenet טוב הוא 3 חודשים!!!

המהירויות הן מקסימליות. הכל נמצא וקיים. קבצים ורלסים מקוריים. ישנם ערוצים ב - IRC של requests אתה יכול לבקש הכל ויעלו את זה לusenet תוך מספר דקות.

אני אומר לכם - חלום!

פעם הייתי מתאמץ, מפקסס צובר קרדטים, מנהל סייטים מחפש טורנטים שזוחלים כמו צב....כמה כאב ראש....ולמה???

תנסה.

לא תתאכזב

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים