עבור לתוכן

שאלה בקשר לקצה גבול היכולת של הOC שלי. והאם הוא נחשב לOC סביר...

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח P5GL-MX זיכרונות DDR400 Kingston CL3. מעבד 2.93 P4 באס 533.

עכשיו הצלחתי להרים את הבאס מ133 ל175. ככה שהמעבד הגיע לי ל3.85. האם זה נחשב לOC טוב? והאם אפשר ליותר מזה??? תודה רבה.

פורסם

זה נחשב לOC יפה מאוד למרות שלפי מה שאני זוכר אין P4 ב2.93GHZ.. אולי זה סלרון D.. זה כבר יותר הגיוני..

בכל מקרה זה אחלה OC ואני חושב שאתה יכול יותר.. תנסה, אם לא ילך עדיין 3.85GHZ זה יפה מאוד :)

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

תודה לכם על הביקורת הטובה על הOC שלי. :xyxthumbs: ניסיתי להעלות את הבאס ל180 אבל באמצע העלאת הווינדוס המחשב נותן לי ריסט. מה יכול להגביל אותי? המעבד? או הלוח? הטמפ' סבירות מאוד למעבד. במנוחה 26 במאמץ 38. אולי הטמפ' של הלוח עצמו שמגיע לי לפעמים ל36?

וזה P4 2.93 מספר 516.

פורסם

אחלה טמפ'.

כפי הנראה המעבד דורש עוד VCORE. כמה הוספת לו כבר?

פורסם
  • מחבר

ת'אמת שלא הוספתי לו שום VCORE. הוא עובד 1.4 בברירת המחדל בביוס. איך מוסיפים לו דרך הביוס או שצריך לעשות איזשהוא מוד מיוחד?

דרך אגב כמה צריכות להיות המעלות של הלוח אם? כי קראתי כאן פעם פה במדריך שהטמפ' אמורות להיות +5 מהטמפ' בחדר. וזה לא נראה לי ככה. בחדר שלי יש גג 17 מעלות עכשיו. [br]פורסם בתאריך: 17.01.2007 בשעה 21:38:22

כולם הלכו לישון? אני לא רוצה שהנושא יישאר ככה פתוח... :'(
פורסם

אז ברור אתה צריך להוסיף את VCORE.

לפי מה שאני רואה מהמדריך קיימת אפשרות בשם - "CPU Vcore Over Voltage Control". תבדוק אם אתה מעביר אותה למצב enabled, אם מתווספת לך אפשרות לשנות את המתח. אם לא, תבדוק איך הלוח אוטומטית מכוון את הvcore ואת הטמפ'.

אני גם רואה שיש לך כרטיס מסך מובנה. ייתכן וגם זה עוצר\יעצור אותך בשלב מסויים כי בדרך כלל זה מהווה גורם מגביל.

עריכה: ופעם הבאה אל תקפיץ. מזלך שהפורום מאחד תגובות, כי אחרת הת'רד הזה היה ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים