פורסם 2007 בינואר 1718 שנים הבעיה היא הטמטום שלי נסיתי לגנוב מה קונט של אנויל וכשהוא התנגד הרגתי אותו טוב ברחתי וזה לא הפריע לי ולאחר כמה זמן וכמה הרבה משימות וקידומים גליתי שאני צריך לדבר איתוודרך הגב הרגתי גם את אשתו וגם כמה שומרים אז בסופו של דבר אין לי אם מי לדבר וזה חלק מהמשימה של להגן על בורמהואני לי שמץ מה לעשות יש לי אפשרות מסויימת לעשוצ משהו או משהו בבקשה יכול לעזור לי?
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים אם זה הקווסט שאתה צריך לגייס חיילים מכל הערים כדי שיעזרו לך שתפתח את השער אז אתה לא צריך את כל הערים...
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים מחבר וואלה אז כמה כי נשאר לי את אנביל וליוייןאז אני ינסה את ליוווין תודה בייטוב יש לי שוב את הבעיה נשאר לי רק את אנביל ועכשיו אני לא יודע מה לעשות אפשר עזרה
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים וואלה אז כמה כי נשאר לי את אנביל וליוייןאז אני ינסה את ליוווין תודה בייטוב יש לי שוב את הבעיה נשאר לי רק את אנביל ועכשיו אני לא יודע מה לעשות אפשר עזרהתלך למי שנתן לך את הקווסט (הנסיך אני חושב)
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים Allies for Bruma זה קווסט שאינו חובה.תתעלם ממנו ותדבר עם Martin בשביל לקבל את הקווסט הבא (Blood of the Divines)
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים Allies for Bruma זה קווסט שאינו חובה.תתעלם ממנו ותדבר עם Martin בשביל לקבל את הקווסט הבא (Blood of the Divines)איך לעזאזל אתה זוכר את זה...??
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים ס'עמק אבל למה סתם להטעות ילד?? ברור שיש מה לעשות..לשמחתנו כדי לכפר על כל הבאגים בOblivion יש במשחק Console.. אם יש לך איך להגיע לגופה תפתח את הConsole (~) ואז תלחץ על הגופה ותכתוב resurrect.אם אין לך גישה לגופה תגיד ואני אמצא לך את הערך שאתה צריך להכניס.. אבל יש מה לעשות בכל מקרה.
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים איך לעזאזל אתה זוכר את זה...?? יש לי זכרון מדהים. אה כן, ויש לי גם את זה. :
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים יש לי זכרון מדהים. אה כן, ויש לי גם את זה. : Amazing memory indeed דרך אגב אחי זה אתה לייזי מליונטוורק? טוב אני לא רוצה להפוך את זה לת'ראד ספאם. תגיד משהו רלוונטי בנוסף לתגובה כדי שהוא יהפוך לאחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.