עבור לתוכן

מה צריך לוודא במחשב החדש?

Featured Replies

פורסם

היי,

אני הולך עוד מעט לאסוף את המחשב, ורציתי לדעת מה כדאי לוודא לפני שאני עוזב את החנות:

1. איך אני מוודא שהזכרונות ששמו לי הם באמת DUAL CHANNEL (זה אמור להיות כתוב על המדבקה שליהם או משהו?)

2. איך אני מוודא איזה מעבד שמו? אפשרי בלי להוריד את המאוורר?

3. יש איזו דרך לוודא שהכל תקין כשאין מערכת הפעלה מותקנת?

ואחרון: אחרי שהמחשב כבר יהיה בבית. יזה בנצ'מרקים מומלץ להריץ כדי לוודא שהכל תקין?

פורסם

1.אולי יש בביוס ואם לא אז בעזרת CPUZ,אבל כשהמחשב מכובה (דהיינו בחנות) אין לך מצב לדעת

2.ראה סעיף 1

3.תקין? לא חושב,אולי אם הכל עובד ואני מאמין שאפשר לראות בביוס

אחרי שהמחשב יהיה בבית אין לך צורך להריץ בדיקות אלא אם כן יש משהו שמעורר בך חדש שהוא לא תקין.

מספיק שתוריד EVEREST ותבדוק אם באמת שמו לך את הרכיבים המובטחים

פורסם

מכיוון שגם אני מקבל מחשב חדש מחר..

לא כדאי להריץ תוכנה כמו 3DMARK2006 ולראות אם הביצועים של המחשב מגיעים לנתון קרוב לאנשים עם מפרט דומה ?

פורסם

היי,

אני הולך עוד מעט לאסוף את המחשב, ורציתי לדעת מה כדאי לוודא לפני שאני עוזב את החנות:

1. איך אני מוודא שהזכרונות ששמו לי הם באמת DUAL CHANNEL (זה אמור להיות כתוב על המדבקה שליהם או משהו?)

2. איך אני מוודא איזה מעבד שמו? אפשרי בלי להוריד את המאוורר?

3. יש איזו דרך לוודא שהכל תקין כשאין מערכת הפעלה מותקנת?

ואחרון: אחרי שהמחשב כבר יהיה בבית. יזה בנצ'מרקים מומלץ להריץ כדי לוודא שהכל תקין?

1. אתה יכול להוריד את החוברת הפעלה של הלוח אם, לבדוק שם את הסידור בשביל Dual Channel ואז לבדוק פיזית איך הם סידרו

2. אחרי ה-POST (בעליה של המחשב) אמור להיות רשום דגם המעבד, שים לב ש-Unknown Family Processor מעיד על כך שה-BIOS של הלוח אם לא מעודכן מספיק \ לא מכיר במעבד, תבקש שיעדכנו את ה-BIOS לאחרון לפני שאתה הולך

3. Memtest אם יש לך 8 שעות פנויות

פורסם

מכיוון שגם אני מקבל מחשב חדש מחר..

לא כדאי להריץ תוכנה כמו 3DMARK2006 ולראות אם הביצועים של המחשב מגיעים לנתון קרוב לאנשים עם מפרט דומה ?

מיותר

גם 2 מחשבים זהים לא יוציאו בדיוק אותה תוצאה אמנם יהיה קרוב אבל אף פעם לא זהה

אז לא כדאי לך לאשלות את עצמך

פורסם

אין שום בעייה להריץ בנצ'מארק.. ברור שהתוצאות לא יהיו זהות, אבל אין עם זה בעייה ליראות איפה +\- המחשב שלך עומד מבחינת ביצועים גרפיים..

פורסם

ברור שלא תהיה שום בעיה ואם אתה רוצה אתה יכול להריץ

אבל מה שרציתי להגיד זה שזה לא מוכיח כלום זה הכל

אני כבר לא מיחס לבאנצ' הזה הרבה חשיבות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים