פורסם 2007 בינואר 1718 שנים אני לא מאמין! הורדתי איזה 2 סרטים של 4 G כל אחד הם היו על 90%+ עכשיו בטעות ביטלתי את הטורנטים! מחזקי אבל רק את הטורנטים!!!!הקבצים נשארואני לא מאמין! איך אני יכל להחזיק את הטורנטים שיורידו רק מ90+%!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'(
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים אם הקבצים נשארו תוריד שוב את הקבצי טוררנט ותשמור באותו שם + ספריה כמו מקודם ואחרי בדיקת HASH קצרה הוא ימשיך להוריד מאותו מקום.
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים טוב אני ינסה.מישהו אולי יודע למה? ISOHUNT קרס?זה יענה לך על השאלה..http://computers.walla.co.il/?w=/4/1042508
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים מחבר אם אני יוריד מאתר אחר אותו קובץ בדיוק אז הוא גם היה עושה מה שהוא היה עושה עם הייתי מוריד מISO HUNT
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים מחבר אני מדבר על אותו טורנט אבל מאתר אחר...[כנראה אני יקח מTL]...אז הוא לא יוריד אותו עוד פעם נכון? ק' הקבצים שחסר נכון? [אוף אוף אוף!!!!!!!!!!!!!!!!חכיתיט 5 ימים וב99.4%אני עושה DELL :kopfpatsch: :bash: :s07: :'( :'( :'( :'(
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים אתה לא חייב בדיוק את אותו הטורנט, אבל אתה צריך שהטורנט יוביל לאותם הקבצים (אותו השיחרור/גרסה).אז אתה שומר אותו בתיקייה הקודמת והוא אמור לעשות אוטו' בדיקה, אם לא תלחץ עליו עם הימני ובחר ב RE-CHECK.
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים מחבר זה לא עובד! הורדתי את אותו טורנט בדיוק! אותם מספר קבצים אותו שם אותו גודל אבל זה מוריד לי מהתחלה!
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים אין מצב חייב לעבוד הורדתה בדיוק אותו קובץ ושמתה באותה תקייה שהייתה קודם כי אצלי אני עושה את זה הרבה וזה עובד תמיד
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים אין מצב חייב לעבוד הורדתה בדיוק אותו קובץ ושמתה באותה תקייה שהייתה קודם כי אצלי אני עושה את זה הרבה וזה עובד תמיד אולי חשבת על זה שהוא עשה DEL גם לטורנט וגם לקובץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.