פורסם 2007 בינואר 1718 שנים שלום,אני צריך יעוץ שלכם בהרכבת מחשב מקצועי עם הפרטים הבאים (אני רצת מנותק מהמצב האקטואלי כי מחשב האחרון קניתי לפני 3 שנים...):1. המחשב הוא עבור עריכת וידאו + בניית אתרים + גרפיקה.2. לא הייתי חוסך עוד 200-500 ¤ כדי לקנות חומרה איכותית ומתאימה למטרות שלי (דוגמה אם יש זיכרון שתגידו ששווה אקנה הכי טוב...)3. בצד שני לא הייתי מבזבז 100 ¤ על דבר שאני לא צריך (דוגמה: לא הייתי משקיע בכרטיס מסך משוכלל למשחקים כי אני לא משחק...)4. אוד לכם אם תכתבו את שם החומרה המדויק כדי לחפש אותו באינטרנט ואם המחיר שלולהלן המפרט שחשבתי : מעבדהכי חם והכי טוב בשוק במחיר הכי סביר שמעתי שיש משהו עם קירור מיוחד לוח אם לוח רציני כולל FIREWIRE- עםCHIPSET הכי מהיר (אם יש עדיין דגמים כפי שהיו לפני 3 שנים)הייתי הולך על ASUS אבל אני לא מעודכן אם דברים החדשיםאם יש משהו טוב במחיר זול יותר עם אותם תכונות אני מוכן לשמועאולי להציע לי 2-3 דגמים כדי לבדוק אותם באינטרנטלא איכפת לי שיהיה לו כרטיס קול אבל לא צריך כרטיס מסך כי קונה בנפרדשיהיה כרטיס רשת זיכרון 2 ג'גה משהו טוב עם CL מהיר עם עדיין קיים דבר כזה כרטיס מסך הבנתי שלקראת VISTA צריך הרבה זיכרון בכל מקרה כרטיס טוב אבל לא למשחקים הייתי הולך על ATI כי התרגלתי איתו אבל לא פוסל משהו אחראם אפשר עם VIVO טוב יותר אבל לא חייב כרטיס קולאם לא בנוי בלוח אם משהו סביר קונן דיסקט כן HD 1 WD RAPTOR - 80 HD 2 WD- 320הבנתי שיש עם 16 BUFFER ? HD 3 WD- 320 1 צורב DVD רגיל פשוט 2 צורב DVD צורב שניתן להדפיס על הדיסקים מודם טלפון רגיל כן ספק+ מארז היופי לא חשוב עם ספק אמיתי והרבה מאווררים גדולים
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים מחבר תוגה על התגובה - אין לי בעיה של תקציב !אמרתי בהתחלת הבקשה:לא הייתי חוסך עוד 200-500 ¤ כדי לקנות חומרה איכותית ומתאימה למטרות שלי (דוגמה אם יש זיכרון שתגידו ששווה אקנה הכי טוב...)בצד שני לא הייתי מבזבז 100 ¤ על דבר שאני לא צריך (דוגמה: לא הייתי משקיע בכרטיס מסך משוכלל למשחקים כי אני לא משחק...)אני יודע שיעלה מעל 6000 ש"ח ומוכן ללכת הרבה יותר בתנאי שהדבר שווה
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0תוסיף תקציב לכותרת או שהת'רד ינעל. אם אין תקציב תוסיף מחיר משוער פלוס חריגה מקובלת על הדעת.
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים אם לא אכפת לו להוציא על המחשב כמה שהוא רוצה והוא לא יודע בעצמו אז למה להוסיף סתם תקציב שלא קשור למה שהוא יקנה?
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים כי אין כזה דבר "אין תקציב". מחשב יכול לעלות גם 30,000 בלי מסך וציוד היקפי אם ממש מתאמצים.וזה החוק, וזו גם סיבה מספיק טובה.ועכשיו הת'רד ננעל בגלל חוסר היענות של פותח הת'רד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.