פורסם 2007 בינואר 1718 שנים שלום,חבר שלי מתעניין בלוח אם אשר ניתן להתקין עלי 2 מעבדים כפולי ליבה של אינטל כדוגמאת ה- 6600.הוא מעוניין לבדוק את האלטרנטיבה מבחינת המחיר.על הבורד להכיל גם את המחברים הרגילים כמו PCIE16אם מישהו יוכל לכוון אותי לדגמים כאלו אני מודה מראש
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים אפשרי רק עם Xeon 5100ים ולוח מתאים (וכמובן גם זיכרונות מתאימים)אופציה קצת שונה אבל דומה בביצועים: QX6700 עם לוח מתאיםאופציה יותר טובה - לחכות קצת ולקנות Quad Core חלש יותר וזול יותר שאמור להימכר בסביבת המחיר של ה-E6600 +-
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים הדואל סוקט שיש לאינטל כרגע זה רק לשרתיםגם המעבדים של AMD הם "שרתים בתחפושת"
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר תודה רבה על התגובה. יש אפשרות לצרף לי כאן לינקים למספר לוחות שמתאימים ל- QX6700 וגם ל- XEON ?
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=280&name=Intel-compatible-Motherboards יש לך פה אתר הכי טוב לקניה תשמש בתפריט סינון בצד שמאל כדי לצמצם את האפשרויות חיפוש אם אתה קונה בארה"ב אז תקנה מפה מומלץ אישית!! אם לא אז תשמש בו כדי לראות מודלים הוא מאוד מפורט ואם תגובות של משתמשים ולפעמים גם ביקורות מקצועיות בקיצור אתר מומלץ מאוד
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים תודה רבה על התגובה. יש אפשרות לצרף לי כאן לינקים למספר לוחות שמתאימים ל- QX6700 וגם ל- XEON ? ל-Xeon יש כמה ASUSים ו-Tyanים (ספציפית תבחר לפי האופציות, הם דיי דומים בבסיס) ל-QX6700 אמור להתאים בערך כל לוח אם 975X או 965 שתומך ב-Core 2 Duo אני ממליץ לחכות קצת ל-Quad Core זול שאמור להגיע בקרוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.