פורסם 2007 בינואר 1718 שנים יש לי את הכבל הזה בבית,ואני לא יודע למה הוא משמש נראה לי שהוא אמור להעביר נתונים בין מחשב אחד לשני,אבל שאני מחבר אותו שום דבר לא קורה... (כן,כן,זה שני USB זכר)
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים בן שתי מכשירים \ בן שתי נכבות או אולי מהמחשב לאמפי נקבה מי יודע ... כל מיני צירופים
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים מחבר בטח ששום דבר לא יקרה כי המחשב לא מוגדר להעביר מידע על הפרוטוקול של הUSB. אותך לא הבנתי.. בן שתי מכשירים \ בן שתי נכבות או אולי מהמחשב לאמפי נקבה מי יודע ... כל מיני צירופים ואותך בכלל לא הבנתי אפשר בבקשה הסבר מה לעשות כדי שהדבר יפעל?
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים אם אני לא טועה, זה כבל לפלינק, ואמור להיות בו גוש כזה באמצע, ולא רק כבל לכל האורךכשאתה מחבר אותו (ואין לי שמץ אם צריך דרייבר בשבילו) אז הוא מדמה ממשק של כרטיס רשת במחשבים שאליו הוא מתחברכלומר אמור להתווסף LOCAL AREA CONNECTION בחלון של חיבורי הרשת שלךואז אפשר לעשות כל מה שאפשר לעשות עם כבל רשת רגילזה בעצם פתרון למחשבים שיש להם USB אבל אין כרטיס רשת, לצורך העברת נתונים ממחשב למחשבכשההעברה עצמה מתרחשת ע"י הגדרת שיתוף רגיל (כמו שעושים בכל רשת אחרת) בין המחשבים.אם אני טועה ומישהו יודע אחרת, הוא מוזמן להגיב.
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר אם אני לא טועה, זה כבל לפלינק, ואמור להיות בו גוש כזה באמצע, ולא רק כבל לכל האורךכשאתה מחבר אותו (ואין לי שמץ אם צריך דרייבר בשבילו) אז הוא מדמה ממשק של כרטיס רשת במחשבים שאליו הוא מתחברכלומר אמור להתווסף LOCAL AREA CONNECTION בחלון של חיבורי הרשת שלךואז אפשר לעשות כל מה שאפשר לעשות עם כבל רשת רגילזה בעצם פתרון למחשבים שיש להם USB אבל אין כרטיס רשת, לצורך העברת נתונים ממחשב למחשבכשההעברה עצמה מתרחשת ע"י הגדרת שיתוף רגיל (כמו שעושים בכל רשת אחרת) בין המחשבים.אם אני טועה ומישהו יודע אחרת, הוא מוזמן להגיב.יש לך אולי שמץ של מושג על דבר שצריך לעשות בכדי להשתמש בזה?
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים הסברתי לך בדיוק איך להשתמש בו (אם אני לא טועה)תהיה במסך של "חיבורי רשת" , חבר את הכבלנוצר local area connection חדש ? יופי, זה בול כמו כ.רשת, שתף תיקיות והעבר קבציםמה לא מובן ? איך לשתף תיקיות ? יש לך בסטיקי
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים לגבי החיבורי הרשת זה קצת שונה יש אפשרות של יצירת קשר על פרוטוקל שכבה שניה ... בין שני כבלי USB , בצור התקשרות חדשה בוחרים את ה SET UP AN ADVANCED CONNECTION
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.