פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אז שיחשוב על זה עוד פעם!המחשב מראש לא מיועד למשחקים אז מה הצורך ביותר מזה??הכרטיס מצויין (גם למשחקים), מגיע עם קירור מצויין, ובמחיר משתלם!איפה ההתלבטות?
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר ויש להם אחד יותר חזק ב 1390 512MB. הצאתי לו אותו בעמוד הקודם, הוא אמר שזה חלש מדי !!! זה הקטע נגיד הכרטיס שהצעת לי עולה 1400 שקל ^^^ והכרטיס לכידת ווידאו עולה 560 שקל ביחד זה 2000 שקל נגיד אז לא כבר עדיף לי לקנות כרטיס מסך שיש עליו כבר VIVO וגם הכרטיס שעולה 2000 שקל הוא יהיה דיי טוב למשחקים והוא יריץ הכל חלק ובנוסף הVIVO יספיק לי ובקשר למשחקים אני לא גיימר ממש לא אבל פעם בשנה שיוצא משחק די טוב אז כן אני חורש עליו ולכן אני מעונין בכרטיס שיתמוך ברוב המשחקים החזקים כיום ולפחות יחזיק מעמד שנתיים שלוש
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים נו די.. צא מהארון זה לא בושה להיות גיימר. מחשב דנדש כרטיס מסך חדש, אני חותם לך שאתה לא מפסיק לשחק. ;D
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר הלוואי והיה לי תזמן וגם את המחשב שיהיה יכול להריץ משחקיםבכל אופן המשחק האחרון ששחקתי בו היהStar Wars Jedi Knight: Jedi Academyוזה המשחק הכי טוב שיצא איי פעם למחשב ואני עד היום לא מבין למה אין לו המשך!!
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים הלוואי והיה לי תזמן וגם את המחשב שיהיה יכול להריץ משחקים בכל אופן המשחק האחרון ששחקתי בו היה Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy וזה המשחק הכי טוב שיצא איי פעם למחשב ואני עד היום לא מבין למה אין לו המשך!! אז עכשיו יהיה לך מחשב שמסוגל. אכן המשחק הזה היה טוב.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אני מוכרח לציין משהו בת'רד, שיכול להיות מאוד טוב לפותח הת'רד שלנו.מסתמן שהX1650XT הוא יותר מסתם כרטיס MID END: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233447.0;topicseen-ג'ו
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אני מוכרח לציין משהו בת'רד, שיכול להיות מאוד טוב לפותח הת'רד שלנו.מסתמן שהX1650XT הוא יותר מסתם כרטיס MID END: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233447.0;topicseenאנ אצטט:חשוב לציין : משהו כאן נראה לי מסריח.O
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אמרתי שיכול להיות, לאו דווקא, ומשהו שהוא מסתמן זה משהו שרק התגלה, ושום דבר לא בטוח לגביו, אבל שווה לעקוב לא?-ג'ו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.