פורסם 2007 בינואר 1618 שנים שלום לכולם נתקעתי במשחק הנל בשלב 7 אחריי שאני לוקח סוס........ובורח מהזקן אז אני עוזב באיזו שלב את הסוס ועולה על הר אבל אין לאן ללכת!חרשתי את כל המסך פשוט אין לאן ללכת מישהו יודע מה עושים שם????תודה
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים מחבר http://guides.gamepressure.com/callofjuarez/guide.asp?ID=1389הנה פה תרדו למטה.....אני הגעתי אחריי שהסוס מסתכל שם על שני העצים תמונה 8 מצד ימיןכאילו יש זוגות של תמונות אני בזוג ה8 מצד ימין אני לא יודע איך מגיעים לאן שצריך למרות ההסברים שם! ניסיתי את כל האפשריות
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים אם אני לא תועה יש איפושהו גשר כזה אתה צריך לקפוץ אותו עם הסוס ואז אתה ממשיך עם השביל עד שאתה רואה שבט אנדיאנים.
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים אם אני זוכר נכון זה הרגע אחרי שגנבת אוכף מהבית של האיש בחווה ועכשיו אתה אמור לעלות על הסוס ולדהור משם מהר לפני שהוא יורה בך.. ואז אתה דוהר וקופץ עם הסוס מעל הנהר ועובר לצד השני ומשם ממשיך הלאה.. ממש קטע ברור ובסיסי אני לא מבין איך לא הבנת את זה לבד.. בהצלחה ! *בן הקדמת אותי בפחות מדקה.. וזה נראה שכאילו סתם עניתי פוסט ללא קשר.. חחח
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים מחבר אני הבנתי את הכל אבל איך קופצים עם הסוס?????? אני לא מצליח לקפוץ איתו אני יודע איפה צריך לקפוץ אבל אני לא יודע איך לתפעל את הסוס שייקפוץ...........בעייה טכנית על רווח הוא לא קופץ..... ותודה לכולכם על התגובות אתם ממש אחלה וכל הפורום הזה ממש מעולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.