עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט (2500 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

מעבד: Pentium D 820 2.8GHz 800mhz 64bit 2MB chache D.C (ליבה כפולה) אחריות לכל החיים

לוח: MSI 945GZM3 אחריות 3 שנים

זיכרון: Ceon 1GB DDR2 533MHz CL4 אחריות לכל החיים

כ.מסך: innovision (inno3d) GeForce 7300GT 256MB DDR2 128bit אחריות שנתיים

דיסק קשיח: 80GB Hitachi S.ATA2 7200RPM 8MB Buffer אחריות 3 שנים

כ. קול: 7.1 o/b

כ. רשת: 10/100/1000 o/b

ספק: ez-cool super silnet 350w אחריות 3 שנים

מארז: שחור כסוף, usb קדימה אחורה כולל ידית נשיאה, 1 מאוורר 12CM ו2 מאווררים 8CM

מחיר: 2445

משלוח: 35

סה"כ: 2480

ציוד היקפי אני לא צריך יש לי בבית (רמקולים קריאטיב sbs370 ומקלדת zboard), בנוסף יש לי בבית צורב LG DVD-RW x16 וכונן Benq CD-ROM x52

מה אתם אומרים שווה? (רצוי לציין שזה הסכום המרבי!! המקסימום של המקיסום שאני יכול להוציא כרגע)

פורסם

CEON+MSI = IVORY

המחיר נראה בסדר גמור ...רק המחיר.

שנה את המארז+ספק ותקח HEC+COMPUCASE ותבקש שישימו לך זיכרונות 2 סטיקים בדואל צ'אנל (512 מגה כל סטיק..)

נסה לשנות לזיכרונות של OCZ (בטוח יש להם כי הם מייבאים אותם) .

לא מכיר את הלוח שלך ועד כמה הוא תומך ב-OC (אם אתה מתכוון בכלל לעשות) , אבל יש ביקורת בלינק ששמתי על לוח דומה .

http://www.newegg.com/Product/CustratingReview.asp?Item=N82E16813130060

תריץ חיפוש בגוגל על הלוח ששמו לך ותראה אם יש ביקורות OC טובות...או שתחכה עד שיגיבו כאן התותחים .

בגדול , המעבד שלך הוא חיית אוברקלוק וחבל לבזבז אותו על לוח + זיכרונות שיגבילו כי בתקציב הזה תוכל למצוא מפרט עם פוטנציאל יותר טוב .

פורסם
  • מחבר

היום הייתי בחנות וכן זה ivory חחח קיצר ראיתי את המארז והוא סבבה (זה לא המארז הרגיל שלהם המסריח) הייתי צריך להוסיף עוד 120 שקל לקבל את המארז הזה ויש בה הרבה מקום, הוא מרווח ומלא בפתחי אוורר ומקומות למאווררים......

ביררתי על החלפת הזיכרון ועל הספק....ולהחליף ל512x2 של twinmos יעלה לי 65 שקל ועל החלפת הספק לez-cool 450w זה עוד 90 שקל

הייתי ממש לחוץ לקנות את המחשב...כבר הרבה זמן אני צריך מחשב חדש ועברו עלי מספר שבועות של התלבטות

בכל מקרה לא עשיתי את השידרוגים הנ"ל כי לא היה לי מספיק כסף (כמה שזה עצוב ש150 שקל עושים הבדל :/ ) בכל מקרה אמרו לי שתוך שבועיים מיום הקנייה עדיין ניתן לשדרג....

ודבר אחרון בקשר ללוח עדיין אין לי מושג כמה הוא טוב לאוברקלוקינג אבל ראיתי בלינק שלך שמישהו שםעשה אליו אוברקלוקינג והוא סבבה

פורסם

א . חבל שלא ביררת כאן לפני הקנייה... אני מאמין שהיו נותנים לך אחלה מפרט שיכולת לקחת מאייבורי בתקציב (לא חייב ליבה כפולה בתקציב כזה, אפשר משהו יותר תקציבי עם חלקים איכותיים יותר) . אני קניתי מהם ואני מרוצה אבל ע"פ מפרט שביקשתי מהם ולא מה שנתנו במבצע...

ב. שווה להשקיע עוד קצת בשביל מחשב טוב ואיכותי שיהיה לכמה שנים.

ג. מארז עם ידית זה טוב שיהיה קל להוריד אותו לפח האשפה....עדיף לך להשקיע עוד קצת ולקחת מארז איכותי של COMPUCASE +ספק (ה-EZCOOL זה מינימום הכרחי ואם תרצה אוברקלוק אז תשקיע יותר)

ד. זיכרון תיקח 2 סטיקים של 512 ולא אחד של ג'יגה ! זה חשוב באינטל .

ה. הלוח בלינק הוא בדגם דומה לזה שציינת . שים לב שיש אות אחת שונה\נוספת אז או שטעית בדגם שנתת או שיש עוד לוח אחד דומה ולא מופיע באתר..ובמקרה כזה כל אות חשובה) .

ו. תתחדש

פורסם
  • מחבר

אתה צודק חבל שלא ביררתי לפני....

בכל אופן המחשב הגיע ואני מרוצה בנתיים (מריץ לי quake4 nfsc ואנריל 2003 בלי שום בעיה עם AA וכל שאר הפיצ'רים)

בכל מקרה אני מנסה להסתכל על הצד החיובי (שאני ארצה לשדרג זיכרון אני פשוט הוסיף ג'יגה ואז יהיה לי דואל צ'אנל של 2 ג'יגה ולא דואל צ'אנל של ג'יגה- בהתחשב בזה שבלוח אם יש רק 2 סלוטים)

ד"א זה אותו לוח כמו ההוא שבלינק......

בנתיים עשיתי אוברקלוקינג לכרטיס מסך core clock 475mhz במקום 400 וmemory clock 820mhz במקום 667....אולי מחר אני העלה אותו עוד טיפה.

פורסם

איך כבר קיבלת ..???

נסה להעלות מעבד ותבדוק תחת מאמץ עם S&M ותעדכן..הוא צריך להגיע לך ל-3.4 בלי בעייה עם הלוח (אם ניתן)

אני על ה-2.66 805 הגעתי ל-3.4 עם לוח של MSI 945

פורסם
  • מחבר

חחח לא הגיע סליחה טעות שלי.....אני ההייתי בחנות וקניתי אותו במקום

התכוונתי שחיברתי אותו והתקנתי וכו'.

בכל מקרה אני לא חושב על אוברקלוקינג של המעבד בנתיים...גם בגלל הספק החלש וגם בגלל שבנתיים הוא מספיק לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים