פורסם 2007 בינואר 1618 שנים המאוורר של הכרטיס מסך שלי ממש רועש אני שוקל להחליף קירור לכרטיס מסך שלי ל-Zalman Vga Cooler VF700-AlCu רשום באתר היצרן שהעוצמת רעש שלו היא כזאת: - Noise Level : 18.5 ~ 28.5dB ± 10% זה שקט לגמרי? אני מחפש קירור שקט לחלוטין שיעשה את העבודה במחיר טוב... הכרטיס מסך שלי הוא raedon x800 xt pe תודה לעוזרים!
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים לאחרונה מישהו שעובד בתעשית הרעש (נשמע מוזר, אבל הוא בודק רעשים בחברה לאיכות הסביבה) אמר לי שהחברות עושות בדיקות בסוגים שונים בשביל לכתוב את הרעש הנמוך ביותר תוך כדי בדיקה אמיתית.כך שהדבר היחידי שיכול לעזור לך זו השוואה שעשה גורם אנושים- אדם שכתב ביקורת על כמה מאוררים.דניאל
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים זה רמה די שקטה בגדול(למרות שהצגת פה אינטרוול די גדול). מצד שני, אני גם מטיל ספק במדידת רעש באמת מידה הזאת.
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים מחבר מישהו מכיר קירור ממש שקט מנסיון אישי?לא עקרוני לי איזה, הכל הולך, רק שיתאים לכרטיס שלי..
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3092האומנם זה קוראים לזה ATI Silencer 5אבל יצא לך לנסות לעבוד איתו והוא אכן שקט?אם הוא אכן שקט אני אקנה אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.