עבור לתוכן

מחירי מחשבים ברשת המחשבים המוכרת אי... - מפרט E6300 מצורף עד 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

בתור אדם המעורה בשוק המחשבים די טוב רציתי פעם אחת ולתמיד לפתוח דיון בו אשמח לקבל הסברים לגבי פערי המחיר האדירים 10% - 30%

בין כלל משווקי המחשבים לרשת המחשבים אי...

האם הם פשוט מרווחים פחות , עושים שימוש ברכיבים משומשים\מחודשים או יש להם פטנט שעוד לא עליתי עליו.

אשמח לקבל אינפורמציה שתאיר את עיני כצרכן העומד בפני רכישת מחשב מתקדם לצרכים משרדיים והסתקרן לגבי המפרט המצורף בתמונה.

תודה מראש

:nixweiss:

[attachment deleted by admin]

פורסם

אין פה שום פטנט פשוט המארז ג'נרי הזיכרונות של חברות לא ידועות וכו...

פורסם

מנסיון אישי (רע מאוד מאוד מאוד!!!!) שלי עם החברה הנל, כל נסיון לסטות בבורג אחד מהמפרט עולה ביוקר!!

לדעתי הם מוכרים את המערכות הבסיסיות ב-0 רווח ואת עיקר הכסף הם עושים על שידרוגים.

תנסה לשדרג את לוח האם, הזיכרון וההרד דיסק. תגיד לי לכמה הסכום עלה.

ד"א, אולי ksp יותר זולים? בטוח אם תביא מודעה כזו לסניף בת"א הם ישוו מחיר. הערה: אני לא ממליץ לאנשים רגילים לקנות ב-ksp, השירות שלהם איום ונורא.

הוספה\עריכה: מצד שני אני גם לא ממליץ לא לקנות בחנויות האלו (החברה הנל ו-ksp), לעיתים מגבלות תקציב הופכות את הסיפור לכדאי - אני לא רוצה להיכנס לאף אחד לכיס.

אני אישית מעדיף לשלם 10%-5% יותר בחנויות עם שירות טוב כמו לוג'יק או זיגזג. בניגוד לאחרים אני קונה מחשב פעם בשלוש-ארבע שנים, לכן צורת המחשבה שלי לא מתאימה לכולם.

פורסם

לשדרג את הזכרון Ceon 512mb ל-Twinmos למשל יעלה 45 ש"ח. לשדרג את המארז ל-Compucase 6a19 עם ספק HEC 300W AR-T יעלה עוד 100 ש"ח. שאר החלקים הם מחברות טובות והאחריות עליהם טובה ג"כ.

בתור דילר אני יכול להגיד שחלק מהמחירים לחלקים שלהם זולים אף יותר מהיבואן.

פורסם

חשבתי שדיונים על חברת X ו-Y הינם אסורים בפורום. חלילה שלא לדבר על אי...

דברים השתנו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים