פורסם 2007 בינואר 1618 שנים זה בעיה במידה ואין לך מרווח של סלוט אחד לפחות בין הכרטיסים וזה לא ככה אצלךהפסיבי הזה יותר מדי מגושם לטעמי ביחס לקירורים פסיביים מקוריים שבאים עם חלק מהכרטיסיםגם יש לו חלק שיוצא מהמארז ומשאיר פתח לאבקההפרש בין מה שהצעתי לך לבין הפסיבי ממש לא קריטי וספק אם תשמע אותו בכלל עם מארז סגור
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים מחבר אתה צודק לגבי המגושמות:http://www.bleedinedge.com/reviews/cooling/ttschooner/images/install_top1.jpgאיזה דבר ענק זה... זה באמת נראה לי גדול מדי בשבילי... אז זהו? זה אומר חסל אפשרות קירור פסיבי לכרטיס מסך? או שיש קירורים פסיביים אחרים שיכולים לבוא בחשבון?אם אין אפשרות לקירור פסיבי אלטרנטיבי, אז זה אומר בחירה בין Arctic-Cooling NV Silencer ובין - Zalman Vga Cooler VF900.מה מהם יותר שקט (ומה תופס פחות מקום)? שאלה של הבדלים קטנים ביכולת קירור היא פחות קריטית בשבילי.
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים אם משווים גודל/מחיר/ביצועים ה Zalman Fatal1ty FC-ZV9 הכי טוב (הביצועים שלו טיפה יותר טובים משל ה VF900)http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=14232אם לא אז הייתי הולך על VF900 והסיבה היא שהוא הרבה יותר קטן מכל גופי הקירור של Arctic-Cooling והוא נותן ביצועים זהים.
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים גם כשאני חיפשתי פעם קירור פסיבי הט'רמלטייק היה האופציה היחידהאבל שוב גם מאוורר יכול להיות מאוד שקט
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים קשה להגידהזלמן נמדד ב-DB והארקטיק ב-SONEמה שכן הארקטיק הוא 0.3 סון וזה ממש שקט!
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים בעקרון אצלי במחשב רק כשהמאורר של ה VF900 על המהירות הכי גבוה אני שומע אותו...ברגע שאני שם אותו על מינימום אני לא ממש שומע אותו...
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים ידנית...מקבלים איתו איזה "מכשיר" שחור קטן, שדרגו אפשר לשלוט על המהירות ( אני הדבקתי אותו למארז )
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר בשביל מה בדיוק הם הוסיפו את המכשיר הזה? למאורר אמור להיות חיישן שיגביר בעצמו את המהירות מתי שהטמפרטורה עולה, ואני מקווה שיש לו באמת. בשביל מה המכשיר? לפי מה אתה אמור לשנות את המהירות של המאורר ידנית? לפי תחושת בטן?
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר אבל זה אמור להיות אוטומטית, עם חיישן של המאורר. כשהכרטיס מתחמם - שהמהירות תעלה.בשביל מה הדבר הידני הזה? מזל שלא הוסיפו למאורר הקטן הזה את המפתח הענק שאיתו צ'רלי צ'פלין מתניע את המכונית שלו בסרט האילם ההוא...
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים לדעתי יותר נוח זה עם המתאם החיצוני...ואתה משנה את המהירות כשאתה משחק, לפחות ככה אני עושה...כשאני סתם גולש באינטרנט הוא על מהירות מינימום, כשאני משחק במחשב במשחק כבד ( כמו Tom Clancy's Rainbow Six Vegas ) אני משנה את המהירות למקסימום, מילא זה לא ממש מפריע...אבל נגיד במשחק כמו פיפא הוא על מינימום, כי מילא המשחק בכלל אל כבד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.