עבור לתוכן

שאלה בנוגע למה כדאי לעשות בקשר לכרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש בפורום הזה .היה לי כרטיס geforce 6800gt 256mb עד לפני שבוע שהוא התקלקל , והחברה אמרה שיקח לה חודש למצוא לי חדש, אז היא אמרה לי או שאני יקח בנתיים כרטיס חלש יותר ויחכה חודש עד שה6800gt החדש יגיע. או שהיא תשים לי כרטיס קבוע חדש מבין המבחר הבא:

geforce7600gtz

ino7900gt(לא של msi )

או בכלל לא קשור אבל msi ati 1950 pro

אם מישהו יכול להציע לי מה כדאי לעשות, ויודע אם אחד מהכרטיסים למעלה הוא הכי טוב(כולל יותר טוב מהgeforce6800gt שהיה לי), אז שיכתוב בבקשה.

דרך אגב מה הZ הזה מסמל בכרטיס הראשון?

פורסם

הזדמנות מצוינת לשידרוג

כולם יותר טובים ממה שהיה לך

הייתי הולך במקומך על ה-1950 PRO

פורסם

X1950PRO כמובן, איזה מזל יש לך :)

פורסם

גם ה 7900GT אופציה לא רעה בכלל....

פורסם

גם ה 7600GT אופציה לא רעה בכלל, אבל מה הקשר?

כשיש לו הזדמנות לקחת X1950PRO שחזק יותר למה לא?

פורסם

הוא יותר חזק בכלל?

ה x1950Pro יותר חזק מה 7900GS בקצת, ומן הסתם גם ה 7900GT יותר חזק ממנו...

קיצר אין הבדל גדול בין ה 7900GT ל 1950Pro... אני צודק?

פורסם

אין הבדל גדול אתה צודק.

אבל עדיין יש יתרון לטובת הכרטיס של ATi, גם בגלל התמיכה ב HDR+AA.

פורסם

אין הבדל גדול אתה צודק.

אבל עדיין יש יתרון לטובת הכרטיס של ATi, גם בגלל התמיכה ב HDR+AA.

בין מתחרים לרוב לא תראה הבדלי ביצעים של יותר מ2%~5%

בכולאופן הX1950P כרטיס מצוין

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה חברים אך יש עדכון קטן זה לא geforce7900gt של inno3d אלא geforce7950gt .

מה עכשיו כדאי?

ועוד משהו , עד עכשיו הייתי תמיד נעול על nvidia geforce , השאלה אם באמת כדאי לעשות את התפנית הזאת לati ?[br]פורסם בתאריך: 16.01.2007 בשעה 20:25:57

וגם אני צריך כרטיס מסך חזק בשביל משחקי מחשב כבדים, עד עכשיו הכרטיס שלי סיפק אותי ואף עשה את הביצועים של ה"מומלצים" במשחקי המחשב..
פורסם

קודם כל אין סיבה לסטות לשום כיוון של חברה, הסטייה הקיימת אצלך ל NVIDIA מוסברת באי ההתמצאות שלך בנושא, וזה טבעי.

אם אתה בטוח שמציעים לך 7950GT, לך עליו :D

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז בעצם הוא יותר חזק מ1950pro נכון<? ועוד משהו חשוב , inno3d היא טובה בייצור כרטיסי מסך?

פורסם

כן, הוא יותר חזק

פורסם

חברה חברה בסוף מציעים לי שני 8800GTX ולוח תואם SLI ובגלל שיהיו לי יותר מדי FPS אז הם החליטו להביא לי מסך DELL2407 שיתאים לרזולוציות גבוהות רק שאני מפחד לעבור למסך DELL כי הם בעיקר מייצרים מחשבים מה אתם אומרים אני נורא מפחד..

יאללה!

תמשיך למשוך אותם ואולי זה מה שתקבל בסוף...

אם אתה מסתלבט עלינו אז נו נו נו....

עדכון: קצת הרגתי את הדיון עם התגובה שלי חחחח

פורסם

חברה חברה בסוף מציעים לי שני 8800GTX ולוח תואם SLI ובגלל שיהיו לי יותר מדי FPS אז הם החליטו להביא לי מסך DELL2407 שיתאים לרזולוציות גבוהות רק שאני מפחד לעבור למסך DELL כי הם בעיקר מייצרים מחשבים מה אתם אומרים אני נורא מפחד..

חחח ;D

פורסם

אז מה אתה שואל???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים