עבור לתוכן

התלבטוב בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אני עומד לקנות מחשב DUEL 2 CORE בתקציב של עד 3,300 שח בערך ואני לא יודע איפה להשקיע את הכסף במעבד יותר חזק וחדש (מהירות גבוהה יותר וסדרה גבוהה יותר) או בכרטיס מסך חזק יותר. מה עדיף???

אני משער שאם אני אקנה Intel CONROE Core 2 Duo E6300 1.86Ghz למשל ואשקיע בכרטיס מסך קצת יותר חזק זה יהיה יותר משתלם לא?

פורסם

תלוי מה השימושים,תלוי מה התקציב לכ.מסך

ופעם הבאה פותחים דיון במקום המתאים לו,"תצוגה וגרפיקה" (כרגע אל תפתח דיון חדש - חכה שמודר יעביר)

פורסם
  • מחבר

פתחתי שם דיון ואמרו לי לפתוח כאן דיון... והתקציב לכרטיס מסך לא צריך להיות יקר בערך בין 250-400 שח

פורסם

תשנה תכורת ל"מפרט ב3300"

ויבנו לך מפרט פה +כרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

זה באמת משנה אם אני אשנה את הכותרת?? פשוט שאלתי על מה עדיף להשקיע יותר על כרטיס מסך (עד 450 שח) או על מעבד מתקדם יותר ומהיר יותר?

פורסם

תלוי בשימושים שלך!

כעיקרון אני לא רואה כ"כ סיבה לקחת מעבד יותר חזק מ-6300,אלא אם כן אתה צריך מעבד חזק יותר

פורסם
  • מחבר

המקסימום שאני הולך להשתמש זה במשחקים אבל אני רוצה שהמחשב יחזיק להרבה זמן ז"א שמשחקים עתידיים עם דרישות גבוהות יעלו על המחשב כמעט בלי בעיה ובגלל זה אני לא יודע מה לעשות ובכלל מעבד כזה למשל 6300 חזק בכלל ויכול להחזיק להרבה זמן?? ומה ההבדל בין ה6300 ל6400?

פורסם

6300 במהירות 1860MHZ עם מכפלה 7

6400 במהירות 2130 עם מכפלה 8 שמועילה בעיקר ל-OC

לשימושים שלך היתי יורד אפילו למעבד כפול ליבה של AMD ואת הכסף משקיע בכ.מסך,כי עם תקציב כזה זעום לכ.מסך ממש לא תוכל לקנות משהו שיתן לך רזולוציות טובות במשחקים שקיימים אפילו

פורסם
  • מחבר

אני די נעול על ה- DUEL 2 CORE הזה וכנראה שיותר משתלם ועדיף ללכת על ה6300 ולהשקיע הכ.מסך טוב נכון?

פורסם

כן,

500 שקל לכרטיס מסך זה לא יספק אותך למשחקים החדשים והגדרות גבוהות.

יש את X1950PRO ב1100 שקל אם תהיה מוכן להכפיל תתקציב

פורסם

אם המטרה היא ביצועים טובים במשחקים אין לך מה להינעל על ה-C2D הזה.

3800X2 וכ.מסך רציני יותר כמו 7600GT אמורים בערך להיכנס בתקציב יהיו עדיפים בהרבה

פורסם

אני לא מבין? אתה לא שואל איזה כרטיס מסך אתה רוצה, ואתה מתלבט איך לאזן מפרט ב3300? אז תבקש מפרט ותנקוב בתקציב בכותרת.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים