עבור לתוכן

איזה מאוורר אני יכול לשים על כרטיס מסך של Point Of View7600GS?

Featured Replies

פורסם

יש לי את הקירור הפסיבי של הכרטיס מסך ופשוט באוברלוק הכי קטן הוא מתחיל להשתגע לי ולהוציא לי ארטיפקטים. המעלות שלו במאמץ הם 52 ומנוחה 44. מה כדאי לי לקנות איזה מאוורר שיקרר לי את הכרטיס בשביל אוברקלוק בוא נגיד מ400 לליבה ל460. או שכדאי לי להחליף בכלל את הקירור שבא עם הכרטיס ולשים משהו אחר? תודה לכל העונים.

פורסם

ב 52 מעלות אתה לא אמור לקבל ארטיפיקטים

תבדוק טמפ' של זכרונות על הכרטיס מסך אולי .

או ספק ..

או שהחיישן שלך מזייף

פורסם
  • מחבר

הספק בטוח לא. קניתי את הליברטי 400 לא נראלי בכלל. איך אני בודק טמפ' של הזיכרונת על הכרטיס? אני משתמש בתוכנת 2.0 Riva Tuner.

פעם הכרטיס היה גם באובר על 480 לליבה ולזכרונות 421 וזה עבד חלק. עד ששיחקתי בפעם הראשונה אפשר להגיד עם הכרטיס הזה ועם האובר הזה בUNDERGROUND ואז באמצע המשחק היו לי ארטיפקטים ובלאגן אחר כך. ת'אמת אני חושב בכלל לא לגעת בכרטיס הזה עם אובר. אבל אני תמהה מה משובש בכרטיס?

פורסם

תשתמש ב rthdribl_1_2

ובמקביל תראה טמפ' , זה המדד הכי טוב לראות לאיזה טמפ' הוא מגיע.

פורסם
  • מחבר

הרצתי את התוכנה. והכרטיס מסך הגיע לי אחרי 5 דקות ל60 מעלות. אני חושב בגלל זה עם האובר שעשיתי לו הוא השתגע לי הכרטיס. אולי כדאי איזה מאוורר שיעשה קצת עבודת קירור בשביל הכרטיס? מה אתה אומר?

פורסם

לא יזיק .

אפשר אפילו סתאם מאוורר שיזרוק אויר

או שאתה מעדיף להחליף קירור

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף להחליף קירור. לא משהו יקר. משהו סביר שיעשה את העבודה כמו שצריך. בקשר למאוורר שיזרוק עליו אוויר אני לא רואה איך אני שם אחד כזה במארז שלי בלי לקדוח ולעשות לו בעצמו מקום למאוורר. איזה קירור מומלצים יש לכרטיס שלי?

פורסם

תקציב?

פורסם
  • מחבר

100 גג. יש משהו כזה?

פורסם

כן

אולי תצטרך להוסיף עוד איזה 20 שקל

לך על מאוורר של ארקטיק קולינג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים