עבור לתוכן

התייעצות קטנטנה בקשר ללוח מעבד זיכרון.

Featured Replies

פורסם

קניתי לוח שלGigabyte 945P S3 ויש לי כרגע מעבד P4 3.2 1Cache חד ליבה. שאני אשים אותו על הלוח החדש. ו2 סטיקים של זיכרונות Twinmos 512*2 DDR 533. כרטיס מסך קניתי של PALIT 7600GT 256MB. האם זה יספיק לי להרצת משחקים של השנה האחרונה? על הגדרות גבוהות? או שאני אצטרך לשדרג גם את הזיכרונות והמעבד שלי? בעתיד אני אשדרג למעבד Core 2 Duo6300. אבל השאלה האם בנתיים זה יספיק לי עד שאני אשדרג? בתודה.[br]פורסם בתאריך: 15.01.2007 בשעה 19:13:05

אחים למה אין מענה? זה אישית אליי או שזה אל אנשים ספציפיים שכוללים אותי? אתם אנשים טובים ומיעצים נכונה. למה אני לא יכול לקבל ייעוץ ממכם?? אוהב אותכם :)
פורסם

תשמע זה יספיק לך להרצת מישחקים לא בהגדרות הכי גבוהות אבל די גבוהות ........

אני במקומך הייתי קונה אם הלוח איזה כרטיס מסך כמו ה 1950 PRO או 7900GS שהם יותר חזקים מה 7600GT באיזה 20 30 אחוז .........

פורסם

אחים למה אין מענה? זה אישית אליי או שזה אל אנשים ספציפיים שכוללים אותי? אתם אנשים טובים ומיעצים נכונה. למה אני לא יכול לקבל ייעוץ ממכם?? אוהב אותכם :)

להקפיץ אחרי שעה ו-10 דקות זה לא נראה לך מוגזם?!

פורסם
  • מחבר

קניתי את הכרטיס מסך הזה עד שייצאו הכרטיסי DX10 לשוק הביניים ואז אקנה כבר את הדור החדש. אני משחק במשחקים עם הגדרות גבוהות אבל לא הכי גבוהות. נראה לי שזה יספיק לי. תודה על התשובה. וסליחה שהפקצתי ליאור. סולח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים