פורסם 2007 בינואר 1518 שנים ה NR וה NQ אלו סדרות נמוכות יותר מה PK ומעליו יש את ה HZ לגבי ה HK החדש אני לא ממש יודע איפה הוא נכנס
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים מחבר הוא אמור להיות יותר טוב מה-PK לפי קצת ביקורות שראיתי עליו (כנראה נועד להחליף אותו ע"י G.SKILL)
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים איזה ציפ' נחשב לאיכותי ביותר היום ?ולמה זיכרונות של CL3 יותר זולים מה CL4 בהרבה .
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים איזה ציפ' נחשב לאיכותי ביותר היום ?D9 כמו זה שהגיעה עד לא מיזמן בHZ ולמה זיכרונות של CL3 יותר זולים מה CL4 בהרבה .לינק...
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים חוץ מזיכרונות GSkill, הכי קרוב לתקציב שלך יהיה ה-TWISTER שיעצר בסביבות הבאס 450 (900 אפקטיבי).
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים מחבר אז ככה, דיברתי בטלפון עם זה שאחראי בחנות על קניית החלקים והרכבת המחשב, ומסתבר שהם עובדים באופן הכי תדיר עם KINGSTON ועם CORSAIR, לעומת זאת, יש סיכוי שהם יכולים להשיג את ה-SUPER TALENT שהציעו פה קודם (INTEGRAL זה היה?), אני אעדכן מאוחר יותר, בינתיים אני הולך לשאול אותם אם יש סיכוי שהם עובדים עם PQI, OCZ, TWINMOS או CELLSHOCK שגם אותם הציעו פה קודם, עדכונים בהמשך עריכה : לא מצאתי, אבל אם מישהו מכיר משהו דומה ל-HK של G.SKILL משתי החברות הנ"ל (KINGSTON או CORSAIR), שיגיד
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים אין שום דבר ברמה של הHK משתי החברות האלו שגם באותם רמות מחיר. שתי החברות האלו מוכרים זיכרונות במחירים מופקעים... ככה שעדיף שאת הזיכרונות תקנה במקום אחר. או שאת כל המפרט תקנה ממקום אחר (אלא אם אתה מקבל הנחה מיוחדת שם).
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים לא יודע מה איתכם.. אבל לדעתי זה שווה את התוספת לא כל כך מטורפת..מי שמעונין בלינק שלך ה"פ..
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים אז ככה, דיברתי בטלפון עם זה שאחראי בחנות על קניית החלקים והרכבת המחשב, ומסתבר שהם עובדים באופן הכי תדיר עם KINGSTON ועם CORSAIR, לעומת זאת, יש סיכוי שהם יכולים להשיג את ה-SUPER TALENT שהציעו פה קודם (INTEGRAL זה היה?), אני אעדכן מאוחר יותר, בינתיים אני הולך לשאול אותם אם יש סיכוי שהם עובדים עם PQI, OCZ, TWINMOS או CELLSHOCK שגם אותם הציעו פה קודם, עדכונים בהמשך אם הם עובדים עם "רוזטק" אז יש סיכוי שישיגו לך את הסופרטלנט למרות שלדעתי אין אותם במלאי כרגע.
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים קח את הchellshockביקורתביקורתאחרי שראיתי עכשיו את הביקורת אילו זיכרונות ברמה של הHZ של G.SKILLבתיזמונים של 4-4-4-8 1100MHZ. ובתזמונים 5-4-4-8 1200MHZ אפילו הייתי אומר יותר טוב מהHZ.הזיכרונות האלו עדיפים על כל מה שהציעו לך פה.
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים --------------------------------------------------------------------------------ציטוט של: Slevin Kelebra ב אתמול בשעה 20:51:39איזה ציפ' נחשב לאיכותי ביותר היום ?D9 כמו זה שהגיעה עד לא מיזמן בHZ ולמה זיכרונות של CL3 יותר זולים מה CL4 בהרבה .לינק...מה זאת אומרת עד לא מזמן... מתי ועם מה הם באים היום??
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים אני כמעט בטוח שזה טעות כיוון שיש איתם בעיה באספקה כיוון שיש בעיה באספקה של D9 כלל עולמיויש הבטחה שלהם שהם באים עם D9 אלה אם יש לך מידע יותר קונקרטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.