עבור לתוכן

תחליף ל-PK של G.SKILL, יש חיה כזאת?

Featured Replies

פורסם

ה NR וה NQ אלו סדרות נמוכות יותר מה PK ומעליו יש את ה HZ לגבי ה HK החדש אני לא ממש יודע איפה הוא נכנס

• תגובות 45
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הוא אמור להיות יותר טוב מה-PK לפי קצת ביקורות שראיתי עליו (כנראה נועד להחליף אותו ע"י G.SKILL)

פורסם

איזה ציפ' נחשב לאיכותי ביותר היום ?

ולמה זיכרונות של CL3 יותר זולים מה CL4 בהרבה .

פורסם

D9 כמו זה שהגיעה עד לא מיזמן בHZ

ולמה זיכרונות של CL3 יותר זולים מה CL4 בהרבה .

לינק...

פורסם

סליחה לא שמתי לבב זה זיכרונות 533

מול 667

פורסם

חוץ מזיכרונות GSkill, הכי קרוב לתקציב שלך יהיה ה-TWISTER שיעצר בסביבות הבאס 450 (900 אפקטיבי).

פורסם
  • מחבר

אז ככה, דיברתי בטלפון עם זה שאחראי בחנות על קניית החלקים והרכבת המחשב, ומסתבר שהם עובדים באופן הכי תדיר עם KINGSTON ועם CORSAIR, לעומת זאת, יש סיכוי שהם יכולים להשיג את ה-SUPER TALENT שהציעו פה קודם (INTEGRAL זה היה?), אני אעדכן מאוחר יותר, בינתיים אני הולך לשאול אותם אם יש סיכוי שהם עובדים עם PQI, OCZ, TWINMOS או CELLSHOCK שגם אותם הציעו פה קודם, עדכונים בהמשך :)

עריכה : לא מצאתי, אבל אם מישהו מכיר משהו דומה ל-HK של G.SKILL משתי החברות הנ"ל (KINGSTON או CORSAIR), שיגיד

פורסם

אין שום דבר ברמה של הHK משתי החברות האלו שגם באותם רמות מחיר. שתי החברות האלו מוכרים זיכרונות במחירים מופקעים... ככה שעדיף שאת הזיכרונות תקנה במקום אחר. או שאת כל המפרט תקנה ממקום אחר (אלא אם אתה מקבל הנחה מיוחדת שם).

פורסם

לא יודע מה איתכם.. אבל לדעתי זה שווה את התוספת לא כל כך מטורפת..

מי שמעונין בלינק שלך ה"פ..

פורסם

על לינק למה מדובר ? (אם אי אפשר לרשום פה שלח לי ה"פ) זה סיקרן אותי.

פורסם

אז ככה, דיברתי בטלפון עם זה שאחראי בחנות על קניית החלקים והרכבת המחשב, ומסתבר שהם עובדים באופן הכי תדיר עם KINGSTON ועם CORSAIR, לעומת זאת, יש סיכוי שהם יכולים להשיג את ה-SUPER TALENT שהציעו פה קודם (INTEGRAL זה היה?), אני אעדכן מאוחר יותר, בינתיים אני הולך לשאול אותם אם יש סיכוי שהם עובדים עם PQI, OCZ, TWINMOS או CELLSHOCK שגם אותם הציעו פה קודם, עדכונים בהמשך :)

אם הם עובדים עם "רוזטק" אז יש סיכוי שישיגו לך את הסופרטלנט למרות שלדעתי אין אותם במלאי כרגע.

פורסם

קח את הchellshock

ביקורת

ביקורת

אחרי שראיתי עכשיו את הביקורת אילו זיכרונות ברמה של הHZ של G.SKILL

בתיזמונים של 4-4-4-8 1100MHZ.

ובתזמונים 5-4-4-8 1200MHZ אפילו הייתי אומר יותר טוב מהHZ.

הזיכרונות האלו עדיפים על כל מה שהציעו לך פה.

פורסם

--------------------------------------------------------------------------------

ציטוט של: Slevin Kelebra ב אתמול בשעה 20:51:39

D9 כמו זה שהגיעה עד לא מיזמן בHZ ולמה זיכרונות של CL3 יותר זולים מה CL4 בהרבה .

לינק...

מה זאת אומרת עד לא מזמן... מתי ועם מה הם באים היום??

פורסם

לא יודע..

הבנתי שבאיזה REV מסוים הם כבר לא מגיעים עם D9..

פורסם

אני כמעט בטוח שזה טעות כיוון שיש איתם בעיה באספקה כיוון שיש בעיה באספקה של D9 כלל עולמי

ויש הבטחה שלהם שהם באים עם D9

אלה אם יש לך מידע יותר קונקרטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים