עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

טוב חברים אני כבר המון זמן לא מתעדכן במה שקורה בשוק של כרטיסי המסך

כרגע יש לי X800XL כרטיס טוב אבל הוא כבר לא מספיק לי יש משחקים כמו ספלינטר סל למשל שלא עובדים

כל השאר במחשב מספיקים לי זה המפרט

AMD 3000+ venice @ 2200

HEC 400

X800XL

MSI NEO4 PCI-E

PQI 512X2 dual

אני מתבלט בין 2 כרטיסים X1950XT ו7900GS אני יודע שהרדאון הרבה יותר חזק השאלה אם שווה לי להשקיע תעוד כסף

כי אני לא בטוח שהמחשב שלי תוכל למצות את הכרטיס אם היא תריץ אותו בכלל?

אז השאלות שלי הם ככה

האם המחשב שלי יכול להריץ ולמצות את הכרטיס X1950XT או שאולי אני צריך להחליף משהו כמו ספק או להפך לרדת בביצועים(ובמחיר)ולקנות 7900 GS?

האם דור הכרטיסים החדש של הDX10 שווה שאני יחכה בשבילו? לדעתי במילא כרטיסים מהדור הבא לא יעבדו טוב אם בכלל על המחשב שלי אני טועה?

האם X1950XT יוכל להריץ משחקים ברמה טובה (בשבילי טוב זה 1024X768 בלי קירטועים , פילטרים למינהם לא מזיזים לי כמובן שאם הם יפעלו והמחשב לא יקרטע אני ישמח)

חברים אני בהתלבטות קשה כבר הרבה מאד זמן אני רוצה לקנות כרטיס מסך שכל המשחקים עד השנה (גיוס נוב' 07\מרץ 08) הבאה יעבדו ויעבדו טוב

תעזרו לי בבקשה

תודה עידו.

עריכה: עיינתי קצת בפורום וראיתי שהולכים לצאת כרטיסי מסך DX10 לשוק הביניים שיעלו בערך 1500 שקל

האם זאת התשובה בשבילי? והאם הביצועים שלהם יעלו על הביצועים למשל של הX1950XT חוץ מהקטע שיש להם DX10?

האם 8800GTS יעבוד על המחשב שלי?

פורסם

נאמר פה שעדיף לחכות , וזה די בפי אחד על ידי כל מי שמבין

הצעה שלי תחכה עוד חודש , אנשים יקנו יאמרו אם הם נהנים , על כל מקרה עוד חודש כל המחירים יורדים אז בכל מקרה עוד חודש יהיה הכי טוב לקנות בין אם זה כרטיס של הDX10 או כרטיס של הDX9 , לגבי תאריכים אולי יש מישהו יותר מעודכן ממני פה :)

פורסם

לדעתי X1950PRO הוא הכרטיס המושלם בישבילך

פורסם
  • מחבר

אם כבר אני לוקח DX9 אז אני הולך על כרטיס יותר חזק משמעותית אני חושב לא? X1950XT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים