עבור לתוכן

KVM ומקלדת LOGITECH - מה עושים כשאין Scroll Lock?

Featured Replies

פורסם

ברשותי KVM של חברת TRENDnet ומקלדת ועכבר אלחוטיים של Logitech.

הבעייה שלי היא שה-hotkey של ה-KVM למעבר בין המחשבים הוא Scroll Lock X2 ובמקלדת לא קיים מקש כזה (כנראה Logitech רוצה למכור רק את ה-KVM שלה ולא שמו מקש כזה במקלדת).

אין אפשרות לשנות את ה-hotkey ב-KVM (נבדק כבר עם היצרן).

השאלה היא האם מישהו מכיר אולי תוכנה קטנה שיכולה להחליף תפקיד של מקש ספציפי במקלדת? לדוגמא שבמקום שאני לוחץ על prtScrren זה ישלח למחשב את האות של Scroll lock?

אשמח לעזרה בנושא.

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

לא עוזר :'(

או שה-KVM לא מקבל את האות מזה או שהרצף של הלחיצות איטי מדי לעומת הקשה על מקלדת.

פורסם
  • מחבר

גם זה לא עוזר.

אני מעדיף לא להעלות תוכנה בשביל להחליף בין המחשבים, כי אחרת אני כבר אתכופף ואחליף ידנית דרך ה-KVM.

אני רוצה "לתכנת" מקש מסויים במקלדת שיבצע את פעולת ה-Scroll lock.

פורסם

יש לי KVM בין 2 מחשבים, שגם בו צריך ללחוץ על הscroll lockX2(מופיע גם כScrLK) ואת המספר המחשב (1או2)

ומקלדת לוג'יטק Multimedia Keyboard. בברירת מחדל, אותו הכפתור הScrLK מתפקד כINSERT. לחיצה על הMODE/F(כפתור ההופך את מקשי הF לפונקציות הנוספות) הופך בנוסף את הInsert לScrLK, וככה אני בעצם מחליף שליטה בין מחשבים

רק שים לב שבעת ההפעלה של המחשב, הF דלוק אוטו' והכפתור ScrLK מתפקד שוב כInsert

תן קישור למקלדת שלך, שנוכל לעזור לך יותר! ;)

פורסם

אולי זה יעזור לך

http://www.usnetizen.com/fix_capslock.html

מקסימום, יש תוכנות שעושות REMAP למקלדת כך שתוכל לקבוע מקש אחר (למשל F12) שישמש בתור CAPS LOCK

פורסם

^^^

מדובר בSCROLL LOCK לצורך העניין, לא CAPS LOCK :D טעות שלי P:

פורסם

תרד עוד קצת למטה בקישור

Remap Any Key

ויש שם הסבר...

פורסם
  • מחבר

OMRIJ תודה רבה!!! זה בדיוק מה שהייתי צריך!

מה שכן זה לא עובד לצערי אבל זה גרם לי להבין שלא יהיה לי פתרון.

הרי המקלדת מחוברת ל-KVM ומה-KVM למחשב. כל תוכנה שאני אתקין או כל שינוי ב-mapping של המקשים (כפי שנתת מדריך בנושא) לא יעזור משום ששינוי ה-mapping והתוכנה מבצעים את השינוי במערכת ההפעלה ולא במקלדת עצמה בפועל. מה שאומר שעדיין ה-KVM מקבל את האות המקורי של המקש ומערכת ההפעלה ממירה את זה בהתאם לשינוי שביצעתי. מה שגורם לכך שלא עשיתי בפועל מבחינת ה-KVM שום שינוי.

בכל מקרה, הרמתי ידיים.

תודה רבה לכל מי שניסה לעזור (אלא אם יש למישהו עוד איזה רעיון מקורי למקלדת Logitech Ex100 ו-KVM של TrendNet).

פורסם

מועבר לפורום תוכנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים