עבור לתוכן

צריכה עזרה בבחירת מחשב כולל מסך LCD בתקציב של עד 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חבר'ה , צהריים טובים :hi:

אני לא חושבת שאפשר להצביע על חנות מסויימת כפחות טובה או יותר..אני אמנם אישה אך במקרים כאלה של מיקוח על מחירים ובדיקת ריכיבים , אני חושבת שאני דווקא בסדר..

קניתי בעבר הלא רחוק מס' מחשבים לחברים קרובים מהצבא והיו לי כמה מקרים פחות מוצלחים וכמה יותר..

דווקא מאייבורי קניתי בעבר 3 מחשבים ולא היו לי תלונות .בכל קנייה קיבלתי את כל החלקים ובדקתי גם מספרים סידוריים של החלקים מול אתרי הבית של היצרנים . המחשב האחרון היה ליבה כפולה 820 עם לוח MSI 945P (אגב ,הגעתי איתו ל-3.4 באובקלוק עם ספק שקניתי בנפרד) . אף פעם לא קניתי משהו מהמחשבים במבצע אצלהם והכל נבנה ממפרט שהוגש למוכר בלי בכלל לשאול אותם מה הדעה שלהם או מה הם מציעים)

דווקא מ-KSP התאכזבתי פעם אחת מהשירות בגלל שחברה שלי קנתה מחשב אצלהם ועברה מסכת עינויים עד שמצאו לה את הבעיה בלוח ASUS ..אבל זה יכול לקרות לכל אחד .לא אהבתי את הקטע של מדבקת האחריות שאם מסירים אז אין אחריות... גם בלוג'יק ידיד שלי קנה לוח GB ל-478 והמחשב עלה עם לוגו של IBM ...לא ציינו זאת בפניו . בלוג'יק אגב ,מאוד אהבתי את השירות ,נותנים לך הצעת מחיר מסודרת ולא שואלים : "איך את משלמת ?.." .

בגדול , אני חושבת , כפי שצויין כאן , שאם באים עם מפרט מוכן רשום ,אז אין סיבה שתהיה בעייה ולא צריך להתפתות לכל מיני הצעות של מוכרנים לגבי לוח\מעבד וכו' .

טוב , לעניינו , אליאור - ציינת שיש מסך של LG 17 במחיר טוב . האם זה הדגם שבלינק ? כי הוא מופיע כ- 1752TX

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=284&CatCode=47

וב-KSP הוא מופיע כ : 1752T

יש להם אותם נתונים ( רק צבע שונה ) : האם יש הבדל ?

8MS

ניגודיות : 1:1400

בהירות : 300

כניסות : DVI +VGA

אני כנראה אוותר על 19 אינץ' ואקח את ה-17 ובהפרש אני אקנה מארז FOXCON מלוג'יק עם ספק FSP

שוב , תודה לכולם על העזרה ! :xyxthumbs:

פורסם

זה נראה כמו אותו מסך ובכל מקרה זה של LG שזה כבר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים