פורסם 2007 בינואר 1718 שנים הם הביאו אותם כאן, לרוב בלי תכנות משפחה או "בטעות". מה אתה רוצה? לעשות להם הפלה בגיל 4? מה הילדים עושים פה? מה שאתה עשית כשהיית ילד. משחקים בחול בגן של סימה.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אותם עולים לא יהודים(ביהדות קוראים להם -ערב רב ) עושים מחלוקות ומריבות בין עם ישראל בארץ ,ובתפוצה.אבל ציוותה התורה לכבד אותם - עיין בחתימה שלי....
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים תאמין לי, הם עדיין יעדיפו לחיות בתנאים הנוראים והיחס המשפיל בארץ מאשר לחזור לחורים מהם באו.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אני, מסתבר, נכנסת תחת ההגדרה של "מהגרים לא יהודים" כך שאני חושבת שמדובר (גם) עליי.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים תראו כמה ערבושים גרים פה אז מה תעשו להם ?הם גם לא יהודים ויש להם את כל הזכויות של היהודים!
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אני, מסתבר, נכנסת תחת ההגדרה של "מהגרים לא יהודים" כך שאני חושבת שמדובר (גם) עליי. את יהודייה? קיבלת אזרחות? אם כן אז לא מדובר בך. מדובר על פועלים זרים\מסתננים לא יהודיים בחסות חוק השבות. אם את באמת לא יהודיה והסתננת לכאן אז כפי שאת כבר יודעת אכלת אותה כי הגעת למקום ח*א.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.