עבור לתוכן

מספר בעיות במחשב - מספר דברים באינטרנט+מסך מרצד במשחק מסוים

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש לפני שבועיים, ומאז הבעיות לא חולפות, יש לי 2 בעיות עיקריות:

1. לא משנה, עשיתי את מה שהיה בFAQ פה וחשבתי בהתחלה שזה מאט, אבל זה לא, אז הבעיה תוקנה, הבעיה השנייה היא העיקרית בכל מקרה:

2. יש לי בעיות בקריאת מכל מני אתרים באינטרנט, וגם תמונות ופלאש לפעמים:

- במכל מני אתרים, חלק מהפלאש לא עובד וחלק כן (באותו אתר), אותו דבר עם תמונות, אני נכנס לפה וחלק מהתמונות שמימין לשם הפורום פועלות, חלק לא.

- באתר www.one.co.il חסר לי הלוגו העליון, לפעמים כמה תמונות לא פועלות, ובצד ימין איפה שהקטגוריות, אני רואה רק את שמות הקטגוריות, בלי התוכן בהן (למשל קטגוריית כדורגל ישראלי, אז מתחת אני ישר רואה את קטגורית כדורגל עולמי, אין לי את התוכן שמתחת לכדורגל ישראלי).

- באתר Gamer אני יכול היות בעמוד הראשי, להכנס ולקרוא את הפורום, אבל כשאני נכנס לתוך כתבה כדי לקרוא, מנסה להתחבר או להרשם, זה מוביל אותי לעמוד, שבו יש רק את רקע האתר (תכלת), וזהו, גם אם אני אחכה דקות (ועוד עם מחשב טוב ו5 מגה אינטרנט) זה לא יפעל, אין לי מושג למה.

למישהו יש שמץ מה לעשות? זה משגע אותי כבר שבועיים

פורסם

נישמע כמו חסימה של פיירוול לסוגי תכנים כפי שהיזכרת

פורסם
  • מחבר

ניטרלתי את הFIREWALL, זה באמת עזר בONE, בגיימר אני עדיין לא מצליח להתחבר או להרשם

לא משנה, גם זה עבר

תודה רבה!

אבל האפשרות היחידה שלי היא לעשות DISABLE לפיירוול, אין אפשרות לשנות משו שזה יפסיק את זה, אבל יגן מדברים אחרים?

יש לי Symantec Client Firewall

פורסם

בוודאי שיש!:)

אם תקדיש קצת זמן להכיר את הפיירוול שלך לעומק, תוכל להתגבר על כל בעיה מהסוג הזה. פשוט כנס להגדרות של הפירוול, שנה מה שנראה לך רלוונטי והכל יעבוד חלק.

ןיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים